Odsúdite takýchto ľudí, len za to, že brali drogy ? Neveríte im, že sa vyliečia ? Naháňajú vám strach ? Máte k nim neutrálny postoj ? Alebo im veľmi držíte palce, aby do toho nikdy nespadli ? Necítite voči nim obdiv, že sa z toho vyhrabali ?
a obdiv nemám prečo cítiť, je to len ich chyba, že sa rozhodli ísť takou cestou a začali užívať drogy, Všetci máme problémy, chceme občas uniknúť z reality, ale práve preto nebudem obdivovať niekoho, kto to rieši alkoholom, drogami a podobne, skôr si zaslúžia obdiv ľudia, čo sa to snažia vyriešiť inak, bez pomoci rôznych drog repektíve toho, že sa stanú na niečom závislí.
Necitim voci nim obdiv. Ten by som citila, ak by dokazali do toho vobec nespadnut (ale potom uz by samozrejme nemohli byt pomenovani narkomanmi). V kazdom pripade im zelam, aby do toho nevpadli znovu.
Aj ten ktory sa vyliecil ...nikdy neni vylieceny na 100 percent a vzdy to bude jeho slabina... takze myslim si aj tak, ze su sprosti ze vobec zacali...
Ja ich obdivujem, lebo to nie je ľahké a nie každému sa to podarí. Každý z nás sa môže pošmyknúť, spadnúť do toho, neodsudzujem to. Držím im moc palce, verím, že ten kto skutočne chce s tým seknúť, tomu sa to fakt môže podariť a už sa drog ani nedotkne
Študujem sociálnu prácu, takže takého človeka nemôžem odsúdiť. To by som išla sama proti sebe. Ale tiež tomu nerozumiem. Mojim cieľom je tomu človeku pomôcť. Strach z nich nemám. Netrvím, že nie som pri nich opatrná, ale čo sa týka bývalích narkomanov, tomu vravím úspešne to zvládli a je na nich, či do toho zase spadnú.
patrí im môj veľký obdiv ...pretože mizivé percento s tým dokáže úplne seknúť ...to sa málokomu podarí ..a trošku je pravda ,že by som bála človeka ,ktorý by bol nadrogovaný ,lebo nevieme ,čo mu môže v hlave skrsnúť ,ale keby bol čistý nemám dôvod sa báť ,podľa mňa ..aj keď samozrejme nejaké "myšlienky zlé " môže mať aj potom ..ale nebála by som sa ...ja sa zaoberám touto problematikou a naozaj obdivujem týchto ľudí ....len aby vydržali ..
Nie som s takými ľuďmi v styku, ale rozhodne by som ich neodsúdila. Nie každý si na to navykol len preto, aby "zapadol do partie", niekto má aj iné dôvody a vďaka nim nezvládol psychicky situáciu a začal drogovať rovnako ako niekto začne piť alebo fajčiť v stresových alebo ťažko zvládnuteľných situáciách.
A tým "bývalým narkomanom" by som akurát tak úprimne pogratulovala, že sa z toho dostali a držala im palce, aby do toho nespadli opäť.
hmm... moj brat... neverim mu ani nikdy nebudem, lebo je ten typ, co stale klame... prestal sice fetovat, ale sprosty ostal aj tak neriesim, ale moc sa ani nebaavim.. tak neutralne.. ked je z rodiny.. ale byvaly zacal s podobnymi srackami a snim som totalne prerusila kontakt, ale on asi neplanuje prestat, takze nikdy viac ani len stretko... mam vdaka par skusenostiam odstup k takym ludom takze si nedokazem najst k nim cestu ani nechcem...
NO v prvom rade ich treba brat ako ludi co sa s toho dostali a drzat im palce Nech si kazdy vravi co chce ze sa z toho neda 100 percent vyliecit, ale ako sa z toho dostanu a odstrania tie problemy koli ktorym sa tam dostali su cisty presne ako my a su vylieceny a zavisi len na nich ci to vezmu alebo nie a to je aj na nas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A tým "bývalým narkomanom" by som akurát tak úprimne pogratulovala, že sa z toho dostali a držala im palce, aby do toho nespadli opäť.