taká som zapísaná do tej skurvenej práce že som na ňu zaudla...
a teraz sa tu všetci do mňa pustíte ( 90% tí, čo ju ešte ani v hube nemali ) Bola som z tých ludí čo sa snažili furt a stáel rpestať z cigaretami, pekne som si odtrpela všetku tú nervozitu, žravosť, poamly ani von som enchodila aby som to tam necítila, hlienové mesiace a potom aj tka čosi prišlo a začala som znova....
A pred 5 dňami mi došla Električka... ako ju mám kludne uplne v pohode som pri fajčiaroch, uplne z lahkým srdcom a plúcami odmietnuť cigaretu....chuť na normálnu mám fakt minimálnu....
a konečne nesmrdím ja a všetko moje oblčenie
a nemusím hladať furt oheň ....
ale velká nevýhoda jej je, že to má človek ňfurt v hube.... lebo to môže fajčiť všade
kamaratovi sme kupili na narodeniny, velmi tuzil prestat fajcit a pocas toho, ako mal tu elektronicku, tak normalne cigarety nefajcil... teraz je opat pri tych klasickych, lebo nevie zohnat naplne
nepomoze. treba mat pevnu volu ak chce fajciar prestat. par abstakov, kaslov, ale da sa to. elektronicka cigareta neda tuhemu fajciarovi to co potrebuje dostat.
@caviarcowboy to je u všetkých hej? a aby sa nepovedalo že ja len po troch rokoch som prešla na elektriku, tak kamarátkina mama fajčila 20 rokov 2 krabice denne a uplne v pohode prešla na elektrickú
pomaly rok to mám a fajčím 18mg/l také akurát pre mňa keďže som dokázal zhasiť krabičku cigariet za deň
začínal som s 510T - nevyhovovala mi výdrž bateriek a chuť v "tankoch"
potom som si kúpil eGo-W tie prvé ale vždy vám do huby vytekal tabak a proste tam boli veľké úniky tak som čakal na niečo lepšie už som dokonca sám aj navrhol atomizér s vymenitelným knotom ale potom prišli na trh C4E atomizére ktoré splnili moje požiadavky
Momentálne mám eGo-C twist baterku s nastavitelným napätím s možnosťou zablokovať baterku + C4E V2 clearomizér a som spokojný.
mesačne dám do toho 10 eur keď sa mi chce čistiť a 15 keď sa mi nechce a tie drísty že fajčiarovi to nenahradí a neviem čo 18mg/l nikotínu s 900mAh baterkov dokáže rozkopať aj 20 ročného fajčiara
a 32mg/l rozkopalo aj mňa a skôr sa to odporúča fajčiarom ktorý fajčili 3 balíky na deň a viac fajčím len značkový tabak nie čínu a objednávam s eshopu kde je poštovné pri nákupe nad 10 eur zdarma pošlem v TS kto chce a mentolky sú najlepšie hej? aby ste vedeli
Ja som bez normalnej už cez polroka , bol som dlhoročný fajčiar škatulky light , už som mal dve e-cigy , prva odišla po 4mesiacoch , teraz mám ego C od jedného predajcu s trenčína ego-cigarety. Zdravie 100% , financie 75% takže spokojnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a teraz sa tu všetci do mňa pustíte ( 90% tí, čo ju ešte ani v hube nemali ) Bola som z tých ludí čo sa snažili furt a stáel rpestať z cigaretami, pekne som si odtrpela všetku tú nervozitu, žravosť, poamly ani von som enchodila aby som to tam necítila, hlienové mesiace a potom aj tka čosi prišlo a začala som znova....
A pred 5 dňami mi došla Električka... ako ju mám kludne uplne v pohode som pri fajčiaroch, uplne z lahkým srdcom a plúcami odmietnuť cigaretu....chuť na normálnu mám fakt minimálnu....
a konečne nesmrdím ja a všetko moje oblčenie
a nemusím hladať furt oheň ....
ale velká nevýhoda jej je, že to má človek ňfurt v hube.... lebo to môže fajčiť všade
dodnes som to nepochopil a preto to asi aj pisem sem
začínal som s 510T - nevyhovovala mi výdrž bateriek a chuť v "tankoch"
potom som si kúpil eGo-W tie prvé ale vždy vám do huby vytekal tabak a proste tam boli veľké úniky tak som čakal na niečo lepšie už som dokonca sám aj navrhol atomizér s vymenitelným knotom ale potom prišli na trh C4E atomizére ktoré splnili moje požiadavky
Momentálne mám eGo-C twist baterku s nastavitelným napätím s možnosťou zablokovať baterku + C4E V2 clearomizér a som spokojný.
mesačne dám do toho 10 eur keď sa mi chce čistiť a 15 keď sa mi nechce a tie drísty že fajčiarovi to nenahradí a neviem čo 18mg/l nikotínu s 900mAh baterkov dokáže rozkopať aj 20 ročného fajčiara
a 32mg/l rozkopalo aj mňa a skôr sa to odporúča fajčiarom ktorý fajčili 3 balíky na deň a viac fajčím len značkový tabak nie čínu a objednávam s eshopu kde je poštovné pri nákupe nad 10 eur zdarma pošlem v TS kto chce a mentolky sú najlepšie hej? aby ste vedeli