@amikadze No pekne, ten svet ide čím dalej, tým viac dole vodou... Že láska je všetko, to môže povedať iba naivný človek, citovo slabí... Ludia chcú byť šťastný a dobrý v zlom svete...
@18miki18 Ked nemáš už čo povedať, tak pridáš fotku... Samozrejme, od ľudí už aj každý vie, čo sa dá čakať, šeci sa správajú rovnako, sú to tu iba samé ovce...
@vanilia Presne tak, nemáš slov, nemáš čo povedať... To býva, ked má niekto pravdu, a ten druhý nevie, čo mu má na to odpovedať, lebo vie, že má pravdu... Toto, pozri sa na seba! Ved ty si nenormálna! Ale to je jedno, každý raz uvidí pravdu...
@warhawk čiže ja som podľa teba citovo slabá...to, že ty máš srdce z kameňa je lepšie? skôr ty si citovo slabý, lebo je to práve tá láska ktorá nám dáva silu robiť ťažké veci...
vieš, kto robí tento svet zlým miestom? ľudia bez lásky
@amikadze nevšímaj si, on(a) je jedeným z tých ľudí, ktorí tu majú veľa účtov, ich jediným cieľom je nahnevať čo najviac ľudí a neuvedomujú si, aké je to strašne choré
@amikadze *Tento svet je z kamena, chápeš to? Láska ťa zaslepuje, ale keby že vieš čo sa deje vo svete, celý svet je z kamena... A ja že som citovo slabí? Nekomentujem...
@warhawk aj keby bol celý svet z kameňa, práve to je dôvod nerobiť ho ešte viac kamenným...
nekomentuješ...vráť sa späť na @24 a prečítaj si hlavne tam na začiatku, čo si tam napísal
teraz by som ti mohla povedať to isté
@tikalok vieš čo, ja mám skôr pocit že si prešiel nejakou nešťastnou láskou a teraz je zatrpknutý a snaží sa všetkých presvedčiť o svojej pravde, každopádne je to smutné...
@vanilia Lebo šetci sú citovo slabí... A nejde o názor ľudí, ľudia sú iba parazity, ich názor nič nemení, ani pravdu, ked chcú aby láska nebola citová slabosť, a šetci to píšu, to neznamená že je to pravda.... Už musím isť off, idem sa prejsť do lesa...
@warhawk takže my sme citovo slabí.... joooooooooj mi "chudáci".... DPČ!!!! My máme aspoň ROZUM!!!!! A VIEME AKA JE LASKA KRASNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@vanilia Presne tak, šetci sú citovo slabí... A povec my jeden dôvod, prečo máte rozum? To si moždno myslíš ty a pár ďalších oviec... Ale pravda je iná... A vy aspon viete aká je láska krásna? Je tak pekná že ťa zaslepuje... Spamätaj sa dievča...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
skončila som... :/
vieš, kto robí tento svet zlým miestom? ľudia bez lásky
PS: dakujem vám
nekomentuješ...vráť sa späť na @24 a prečítaj si hlavne tam na začiatku, čo si tam napísal
teraz by som ti mohla povedať to isté
@tikalok vieš čo, ja mám skôr pocit že si prešiel nejakou nešťastnou láskou a teraz je zatrpknutý a snaží sa všetkých presvedčiť o svojej pravde, každopádne je to smutné...
ale asi to bude dobrý nápad
0:40
just ťa naserem: