@indifferentgirl a to hovorí kto? 13 ročné tela, ako máš na fotke? Prečo si tu? Na tomto svete? Iba tu mínaš vzduch, vodu a jedlo... Takých ako ty by sa malo pozabíjať... Ale aj nato raz dojde...
@schizoofrenik Teraz úprimne, to video má pobavilo... Až doteraz sa smejem, jeky sráč, hehe, to nemalo chybu... Schizoofrenik, ovca, dúfam že už nedýchaš, lebo neozaj tu iba mínaš vzduch...
@warhawk ale podla tejto ankety sa mi to nezdá. riešiť niekoho iného takto verejne, lebo ho ty nemáš rád. ak si chcel byť objektívny, mal si tam dať aspoň normálne možnosti. Nemám rada takéto veci. Nemáš ho rád, fajn, nikto ti to neberie, ale je to tvoja vec.
A chceš sa smiať na jeho reakciách. Tak ak ti je vtipné to, že ten človek má toto celé očividne v piči a smeje sa on na tebe.... tak potom je to dosť smutné.
@49 idem sa zasmiať, kočovná banda z vychodoruskych stepi, obycajni ugrofini, mozog zaslepeny predstavou o vekom uhorsku doteraz, SLOVACI su aspon na uzemi z ktoreho pochadzaju, zato MADARI sa sem dokocovali odniekadial z pici a aberaju miesto, radsej more nez madarsko . cau.
@tunidlo nepočula som nikdy o nejakom pofínčovaní na SVK území...
nehovorím že aj slovania sa tam nedostali, ale proste tam boli skôr ako maďari ktorí sa veľmi dlhý čas tvárili ( a ešte sa aj tvária) že je to tam ich a že to patrí im
@tunidlo nacistov mi ani nespomínaj, v tomto sa očividne nezhodneme
ja ich nepovažujem za podradený národ, len národ ktorý by rád zabral druhý národ a keď si to tak vezmem všetko dozadu čo pekné sa im podarilo dodžubať na našom území, veru by som im miesto mapy Uhorska vyvesila na čelá mapy Veľkej Moravy, či by sa im páčilo
@popolcek čiže podľa teba je slovákom napríklad Aladár Esterházy z Komárna, ktorý má štátnu príslušnosť slovenskú, hoci si nevie po slovensky vypýtať ani dennú tlač? A maďar je napríklad Pavol Novák so štátnou príslušnosťou maďarskou?
- adekvátna reakcia na príspevok vo fóre nie je off topic z pohľadu daného príspevku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
hovnám zbohom
sorry @7 malo byť toto:
jaj, nie, to vlastne ty.
ja nemienim zbytočne drať klávesnicu na niekoho ako si ty
a už ma, prosím, netaguj
neviem, či si ho chcel naštvať, alebo to len tak
@najivna tak mu odkáž že teta noha pozdravuje
no chcel si vedieť ako na to zareaguje nie? tak jeho reakcia by ťa potom zaujímať mala
Zato ty si riadny chudák.
A chceš sa smiať na jeho reakciách. Tak ak ti je vtipné to, že ten človek má toto celé očividne v piči a smeje sa on na tebe.... tak potom je to dosť smutné.
? O______O jak premárnený ?
svoj talent rozvíjam ďalej a s drogami som prestal takže nevidím niečo čo by mi v tom malo brániť
A aj Fíni sú obyčajní ugrofíni, zato my sme úplne neobyčajní Slovania. A samozrejme sme na území európy vznikli ešte ako jednobunkovce.
Hej, znie to ako rozumný názor
a po mojom posledno zážitku s pikom ma to už fakt neláka
nehovorím že aj slovania sa tam nedostali, ale proste tam boli skôr ako maďari ktorí sa veľmi dlhý čas tvárili ( a ešte sa aj tvária) že je to tam ich a že to patrí im
Aha, takže obyčajní ugrofíni sú takí, ktorí niekedy vkročili do nášho okolia, tí ostatní sú ale uberugrofíni a to už je samozrejme niečo iné.
A vlastne akýkoľvek národ, ktorého predkovia si trúfli niečo dobyť v dobe, kedy sa vojny viedli v jednom kuse, je obyčajná zberba.
z tohto celého tu mi vyznieva, že asi by si bol rád keby sme sa miesto slovenčiny učili jazyk, ktorý pripomína skôr pazvuky nejakého syndrómu než reč.
Hej, to si myslí každý, kto maďarov nepovažuje za podradený národ
Inak, taká kolaborácia s nacistami ti niečo hovorí? Či to je jedno, lebo sme nechceli, aby sa niekto učil po Slovensky, ale po Nemecky?
prosím, nemôžem, nechápem pointe otázky.
slovák - človek so štátnou prílusnošťou slovenskou
maďar- to isté a zameň si na " slovenskou" - "maďarskou".
+ táto téma je v tomto fóre off topic
ja ich nepovažujem za podradený národ, len národ ktorý by rád zabral druhý národ a keď si to tak vezmem všetko dozadu čo pekné sa im podarilo dodžubať na našom území, veru by som im miesto mapy Uhorska vyvesila na čelá mapy Veľkej Moravy, či by sa im páčilo
- adekvátna reakcia na príspevok vo fóre nie je off topic z pohľadu daného príspevku