ukazali sme ze vieme opiti strielat z ruskych samopalov po skupinkach nemcov v lese... je to smutne ... v podstate sme tych nemcov len spomalili . k nejakym velkym bojom nedoslo.. som patriot ale povstanie je pre mna len ovladanie nasich starych otcov bolsevikmi ktory ich vyuzili ako potravu pre olovo ...
Nepovedal by som, že bolo najdôležitejšie "postaviť sa fašistom" a ostatné sú len nejaké marginálne skutočnosti ...
Potom sa mohli fašistom postaviť ďalší a ďalší, až by vymrelo celé Slovensko ...
Vlastne si o tom moc nemyslím, lebo nie som vojenský stratég a neviem, ako dobre bolo SNP naplánované, no myslím, že v tej dobe bolo najdôležitejšie vojensky niečo dosiahnuť (odniekiaľ ich vyhnať, prípadne im zavariť vytvorením malého, no nie zanedbateľného frontu, ktorý by sa v reálnom čase bol schopný udržať) a nie proste postaviť sa im ...
S takýmto rozmýšľaním by sme mohli každého, kto sa fašistom (či aj jednému fašistovi) len tak postavil a nechal sa zabiť, považovať za správne konajúceho hrdinu, bez ohľadu na to, či niečo dosiahol ...
problem SNP je ze si ho po vojne privlastnili komunisti aj ked v skutocnosti sa na priprave podielali len malo lebo to bola hlavne zasluha armady a nie partizanov ako sa nam doteraz pokusaju nahovorit,nastastie uz vyslo par knih kde je o povstani pravda,vdaka povstaniu sa tu rusi spravali relativne slusne staci si porovnat co robili v madarsku alebo rakusku
myslim ,ze povstalci urobili dobre ,ked sa postavili proti fasistom ...aspon nieco spravili ...sice pri tom zahynulo vela ludi ,ale nie zbytocne ...a mali by sme byt hrdi ako Slovaci na to ,ze sa im postavili,preto sme aj jednym z vitaznych statov ,aj ked sme prakticky nic dokopy nespravili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
keby povstanie nebolo, nic by sa nestalo. Slovensko by bolo na papiery porazeny stat, nic viac
Potom sa mohli fašistom postaviť ďalší a ďalší, až by vymrelo celé Slovensko ...
Vlastne si o tom moc nemyslím, lebo nie som vojenský stratég a neviem, ako dobre bolo SNP naplánované, no myslím, že v tej dobe bolo najdôležitejšie vojensky niečo dosiahnuť (odniekiaľ ich vyhnať, prípadne im zavariť vytvorením malého, no nie zanedbateľného frontu, ktorý by sa v reálnom čase bol schopný udržať) a nie proste postaviť sa im ...
S takýmto rozmýšľaním by sme mohli každého, kto sa fašistom (či aj jednému fašistovi) len tak postavil a nechal sa zabiť, považovať za správne konajúceho hrdinu, bez ohľadu na to, či niečo dosiahol ...