Obdivujem strasne ludi, co ho vedia robit (a kreslit, lebo kreslit jakz takz viem, ale motivy klasickeho tetovania su pre mna vektorova grafika s ceruzkou).
Vacsinou sa mi na ludoch nepaci, ale na seba planujem celkom vela
je to strašne individuálne. zväčša sa mi to nepáči, a už vôbec nie také tie ošúchané motívy, čo má každý druhý, ale dneska mala baba vo vlaku hviezdičky na predlaktí (ale také trocha netypické) a bolo to celkom pekné. ale čo je vždy hnusné, sú tie tribal motivy na krížoch, okolo ramena a pod
Mne osobne sa to páči..Teda,v tom prípade, že je to kvalitná práca a nejaký originálny motív...Nie už hore spomenuté tribals (aneb tramp stamp na krížoch), hviezdičky, motýliky, atď....Proste, to tetovanie musí byť niečim charakteristické, neošúchané, neopozerané a jedinečné....
Ja som si vždy chcela dať jeden latinský výrok, ktorým sa riadim, lenže som nikdy nevedela kam...a toto je ten problém
Páči sa mi ,ak chlap má tetovanie na ľavom predlaktí niečo japonského charakteru(aj ked pravdepodobne poväčšine tí "týpci" netušia respektíve nevedia či tam majú naozaj napísané to,čo tam chceli napísané mať...
Inak mi tetovanie nič nehovorí.A nemienim utrácať peniaze za hlúposti tohto typu.
tetovanie ma fascinuje, ale po splnení istých podmienok - rozhodne nie farebné tetovanie, farby na koži vyzerajú veľmi divne a po druhé, tetovanie musí byť vkusné, nepotetujem si predsa celé ruky či chrbát, to rozhodne nie.
veľmi túžim po tetovaní a v mojom prípade by sa na 100% jednalo o nejaký citát, myšlienku, motto, pretože ich zbožňujem. Len problém je u mňa v tom, že ak by som už podstúpila tú bolesť, rozhodne by som chcela, aby tetovanie bolo viditeľné - moje favourite miesto je zápästie.
Lenže Slovensko je 100 rokov pred opicami a plné predsudkov, preto ak chcem niekedy v právnickom fachu niečo dosiahnuť, tetovanie mi v tom veľmi nepomôže - práve naopak.
a tak asi tetovanie zostane len mojím nesplneným snom
Mne sa to páči, ale len vtedy ak to človek nepreháňa...Osobne sa mi nepáči, ked má človek celé ruky potetované...Ked si dá vytetovať nejaký obrázok na nohu alebo na ruku tak to sa mi páči...
Páči sa mi to na ľuďoch ale nemôže to byť žiadna biedna práca ale umelecké dielo, no sám by som asi musel nosiť to tetovanie len nakreslené tak dva mesiace aby som získal obraz o tom či mi to bude vyhovovať
Nie! nikdy nebudem mať tetovanie! páči sa mi veľmi (teda niektoré obrázky napr: motýliky..) ale počula som , že človek ktorý je hocikde potetovaný nesmie už darovať krv a toto riskovať nebudem keby mal v budúcnosti niekto z mojich blízkych problémy
mnesato paci ale nie na vsetkych.. ale ja sichcem tiez dat len neviem ako byosm stym vyzerala..:/.. a nepacisami ked niekto malen take blee lentake zeto prenho nai vyznam nema aninic.. totak len aby ho mal!..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
No uz asi aj prisiel cas to vsetko dat na obe rukavy, chrbat, prso, ramena a brusko
Paci sa mi hlavne ten japonsky sposob zobrazenia...
O dva mesiace asi postupne necham zakreslovat na svoje kozne platno !
Vacsinou sa mi na ludoch nepaci, ale na seba planujem celkom vela
Ja som si vždy chcela dať jeden latinský výrok, ktorým sa riadim, lenže som nikdy nevedela kam...a toto je ten problém
sama si chcem nechať dať vytetovať na lopatku draka, už mám aj vybratý obrázok
Inak mi tetovanie nič nehovorí.A nemienim utrácať peniaze za hlúposti tohto typu.
veľmi túžim po tetovaní a v mojom prípade by sa na 100% jednalo o nejaký citát, myšlienku, motto, pretože ich zbožňujem. Len problém je u mňa v tom, že ak by som už podstúpila tú bolesť, rozhodne by som chcela, aby tetovanie bolo viditeľné - moje favourite miesto je zápästie.
Lenže Slovensko je 100 rokov pred opicami a plné predsudkov, preto ak chcem niekedy v právnickom fachu niečo dosiahnuť, tetovanie mi v tom veľmi nepomôže - práve naopak.
a tak asi tetovanie zostane len mojím nesplneným snom