je to úžasná výstava len.. akurát som schytala dosť hlúpu medičku a vyzeralo to tak že nevedela ani prečo môže nastať pri užívaní antikoncepcie krvácanie do mozgu a tak.. a podľa jej výkladu som mala v januári 4x umrieť ale výstava ako tak je neskutočne dobrá
Je to fajn, dá sa z toho veľa naučiť a pozrieť ako všetko funguje a vyzerá. Len ak niekto očakáva masaker, z ktorého sa slabším prevracajú žalúdky, tak bude sklamaný. Telá sú kvalitne vypreparované a vyzerajú ako skôr ako umelé, nič nechutné. Hádam až s výnimkou embryí, naložených v liehovom roztoku Každopádne odporúčam ísť si to pozrieť budúcim maturantom z bioly.
Práve dnes som tam konečne bola, páčiť sa mi to páčilo, ale mne pripadalo ako umelé všetko, aj tie embryá. Ale tak v pohode, mali sme super medičku, všeličo sme sa dozvedeli a bolo dobre Mňa by bavilo to tam obzerať aj celý deň
Dnes som tam bola a nebolo to zlé, len to nebolo až také super ako som čakala.. mňa by asi zaujala iba nejaká pečeň naložená vo formalíne a tak.. ono to bolo všetko uschnuté a vôbec to nebolo také šokujúce ako to tam prezentovali, síce asi troch ľudí brali medici von na vzduch, mne ku šťastiu chýbal akurát tak skalpel a povolenie pitvať
bola som tam a je to skvelá výstava..síce medička, ktorú sme mali(sprievodkyňa) zakončila každú chorobu, ktorú opisovala, smrťou, ale oplatí sa to vidieť..najviac sa mi páčil vývoj dieťaťa, no človek sa musí od tých exponátov(prepáčte za výraz) odosobniť..nebolo to vôbec nechutné ani na odpadnutie, všetko zasušené ako umelé..ale mohla som sa pozrieť na ľudské mäso z blízkosti 2 cm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a nepáči sa mi to...mŕtvoly stiahnuté z kože obdivovať
Ale ako, mohlo by to byt zaujimave.