Ako jej hudbu nemám rada, ale páči sa mi, že ju nikto nepoznal a zrazu bola celosvetovo známa, proste z ničoho nič. Keby nemala taký štýl, aký má, až taká známa by asi nebola.
No nič,človek je,to viem isto,no pre mňa niekto,čo nevie spievať,nemôže byť spevákom a ona vraj je.Tak toto teda nechápem.Odpad hudobného priemyslu,čo vie akurát riť,prsia a cikulu /penis ukazovať Asi toľko
Lady Gaga je podla mňa dobrá speváčka čo sa týka hlasu a hudobného cítenia... ale osobne ju tiež nejak nežerem ... lebo jej klipy a "imidž" sú až moc extravagantné a hraničia s bláznovstvom ....
je to chorá žena, ktorá nevie čo od dobroty, vraj odpadáva od hladu a žije iba na detskej výžive, tak čo si o takom človeku myslieť... hmm, chorá ženská, doslovne
pokiaľ sa nezačne ryť i do rockovej hudby tak mi je voľná. ale pokiaľ páchne do niečoho takého a niekto ju nazve "rock diva" tak... tak... tak sa nepoznám od zlosti! len tá predstava ma totálne že.... už viem prečo démoni sú také čuňatá keď toto našepkávajú ľuďom že "gaga... staň sa speváčkou"
No,... to je ťažké. Na jednej strane nemá mrada umelcov ktorí sa prezentujú sposobom ,že buď ich miluješ alebo nenávidíš. No mžono momentálne nemajú moc iných možností. Myslím si, že na rozdiel od iných spievať naozaj vie a celkom som ju uznávala no fakt nemusím to ak osa zohavuje furt... No aj napriek tomu si myslím ,že je to rozumná ženská a dokonca mám rada niektoré jej piesne.
Proste žena, čo má hudobné cítenie, ale jej žáner nemusí voňať každému - ako ani mne.. to je už na nej ako s tým čo má naloží.. ale tie jej nové odrhovačky ma šokujú, aké su strašné..
To čo má dosiahla vďaka sebe. Je extravagantná a originálna. Veľmi ma v živote inšpirovala.V izbe mám 3 jej plagáty a to hovorí za všetko. Tie jej typické hity veľmi nemusím, ale veľmi sa mi od nej páčia Wonderland, Fountain of Truth, Filthy Pop, Dirty Ice Cream, Heavy Metal Lover..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
alebo o čo jej vlastne ide, nechápem
a aj jej to vychadza
A pesničky má tiež dobré!
vystupovanie, správanie=fail,
vzhlaď(obliekanie a pod)=megafail, hudba=fail,
texty=fail,
videoklipy=megafail
a hlavne že je to IDOL miliónov mladých ludí
a ako povedal @chidori len nech nechá rock na pokoji
inak riešte a hejtujte ju dalej a jej nabiehajú doláriky
Proste žena, čo má hudobné cítenie, ale jej žáner nemusí voňať každému - ako ani mne.. to je už na nej ako s tým čo má naloží.. ale tie jej nové odrhovačky ma šokujú, aké su strašné..
čo píšu na topkách nemusí byť vždy až taká pravda
----------------------------------------------------------------------------------------------
uznávam gagu
čo sa týka spevu- páči sa mi jej hlas. odkedy som videla koncert (nie naživo ) tak som ju začala počúvať troška viac. koniec.
A vcera som pozerala jej vyjadrenie k Don't ask, don't tell (nie som ochotna hladat momentalne), velky palec hore.
tomu ver,zato ju uznávam ! napadlo by to teba? NIE !