Myslím tým nejaký veľký sen o ktorom človek sníva možno od detstva. Myslím tým niečo veľké nie niečo také ako len byť šťastný zdravý, bohatý, ale niečo konkrétne.
Nájsť svojho otca, ktorý ma opustil, keď som bola ešte malinká..Chcela by som ho stretnúť a povedať mi všetko čo mu povedať chcem a dokázať mu, že prišiel o VEĽA, keď ma opustil...
hrat na gitare .. a aby ma to nikdy neprestalo bavit ... a aby som robila dobru hudbu a nie komercne sracky ... a aby sa tym dalo nejak aj uzivit samozrejme ...
Ísť do preč odtiaľto, nájsť si tam chlapa podľa mojich predstáv, žiť s ním v obrovskom dome. Samozrejme vlastniť nejakú firmu v ktorej sa mi bude dariť a byť zahojená na dlhéé dlhééé roky.
Ísť na jeden konkrétny koncert,dokončiť tetovanie/a,úspešne doštudovať,kúpiť si byt,psa a hlavne 'zotrvať' v terajšom vzťahu a byť šťastná a zdravá. Čo som aj teraz,ale také vízie do budúcnosti no.. Zobrať rodinu na veeľku dovolenku,precestovať kúsok sveta..
a nájsť si dobrých priateľov, naozaj dobrých, ktorých správanie ma neobmedzuje, veľa s nimi zažijem a nemusím len všetko dávať ale aj oni niečo obetujú - a prosto ľudí, s ktorými sa cítim naj-naj-najlepšie a môžem s nimi cestovať
mať dobrú prácu, ktorá ma bude baviť a ktorá ma dokáže uživiť, ženu, ktorá ma bude milovať a s ktorou budeme mať utešené deti a niečo spraviť pre rodnú krajinu, našu republiku a ľudí v nej to, čo asi každý človek
tak samozrejme moje sny sa počas detstva/dospievania menili najprv som chcela byť astronomička, neskôr zverolekárka, potom kaderníčka a napokona prekladateľka..no a skončila som na prekladatestve na výške ale tak popri tom samozrejme sním o čo najbezstarostnejšom živote, aby som nemusela počítať každé euro a mala svojho princa
Mám ich viac... Ale väčšina sú len túžby - na týždeň navštíviť New York, ísť na koncert Paramore, raz ísť na výšku žurnalistiku, žiť si bezstarostný život s ľuďmi, ktorí ma budú podporovať a milovať ma Sen je vydať knihu, o tom už dlhé roky snívam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
haha
nejak dlhšie ako dva dni
Kdekoľvek, na akokoľvek dlho.
Dnes som mohla už 9 dní byť doma z Edinburghu :´(
mať rodinu
a byť nesmrteľná, muhaha
škoda, že ani jedno z tohto sa nesplní
a ten, o ktorom snivam mimo toho radsej nepoviem
veľa cestovať, dostať sa do nórska, fínska, nový zéland..
aa keď som bola malá, chcela som byť strašne silno upratovačka a akurát brigádujem ako upratovačka kancelárii tak sa mi sen splnil
aaa hmm.. máš úžasného muža (splnené), s ním úžasnú rodinu, dom a všetko.. na tom sa pracuje
veľa cestovať, mať byt vo veľkomeste obklopený zeleňou a byť lekárkou
ano viem, pekny sen :3
ale to je len take zelanie, co by som bral, keby sa splnilo, nie nejaky obrovsky sen
A tiež byť krásna. HAHA
viac úspešný na svoj vek už asi byť nemôžem
tak teraz ďalší sen švačiarsko ktoré je už vlastne isté čiže o rok si môžem vymýšlať nový sen
a netajný sen je cestovať úplne veľa, úplne všade a mať mega veľký šatník v mega veľkom dome v ktorom budem mať presklennú časť stropu*____*
cize tohoto sa nedozijem, uz mi ostava len cakat na to, co bude po smrti, ach jaj
a nájsť si dobrých priateľov, naozaj dobrých, ktorých správanie ma neobmedzuje, veľa s nimi zažijem a nemusím len všetko dávať ale aj oni niečo obetujú - a prosto ľudí, s ktorými sa cítim naj-naj-najlepšie a môžem s nimi cestovať
Zažiť mnohé festivaly
Skočiť z padáku
Fotiť
Byť šťastná
Vedieť mnohé jazyky
Stretnúť raz človeka opačného pohlavia, s kým to bude fungovať.
..hej, a ešte byť slávnou .. a svetový mier DDD
@antifunebracka Že nebudem s tebou hrať farára? Si ma udobri!
a chcela som aj napísať nejaké knihy..