Odkedy bývam len s bratom, typické obedy nemáme, varíme, na čo máme chuť. Keď sme bývali aj s rodičmi, tak vývar nesmel chýbať a rezne alebo grilované kurča
nemame typicky nedelny obed resp. nepokladame nedelu za nejake zvlastni den mama alebo otec uvaria vzdy to, naco mame chut..takze ak mam na slepaicnu a rezne chut v stredu, tak sa to uvari v stredu
rezancová polievka aa bud rezne, segedinský alebo kurča alebo také hnusné mäso, ktoré nejem radsej budem hladovat..nieco ze madarsky gulas alebo nieco take
my mame nedelne obedy s nasimi plus babka dedko a ujo a vzdy mame slizovu polievku sem tak aj s haluskami ked si to vyprosim velmi, a druhe vacsinou volajake kuraceee maso
nemam typicke nedelne obedy, nemam ani ziadne ine obedy s rodinou, ja vlastne nemam ani rodinu takze jem kedy sa mi chce a co sa mi chce,nemam pre koho vyvarat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale ked som u priatela, tak si varíme, na čo máme chuť
nesmie chýbať polievočka v ktorej je mrkvička a veta: "Daj si aj mrkvu, budeš lepšie vidieť!"
"Nie ďakujem, varenú mrkvu nemám rada"
a pravidelne sa niekto na niečo oduje nahnevá a potom praje dobrú chuť. málokrát sa stáva, že jeme v nedeľu v kľude.
u nás sa polievky slepačie a také,varia 10x do roka,takže tak...
ja mám radšej omáčky
Málokedy stretnem matku pri stole a v nedeľu som väčšinou preč.
teraz,keď bývam len s mamou a sestrou a často sa stane,že je doma len jedna alebo dve z nás,tak máme to na čo máme chuť(vegetariánske) a kedy chceme.
niekedy aj špagety o tretej poobede
a je nám dobre