Jeej, alkohol... No, mne osobne je zle po pollitri nealka piva a nezvladam ani jediny pripitkovy pohar Chinzana. Netaha ma to k alkoholu ako takemu a hoci to v spolocnosti je niekedy brane ako moja sprostost, docela si na abstinencii zakladam. Dokazem sa uvolnit krasne pri omnoho milsich a chutnejsich veciach .
pijem malo, nebavi ma to, smrdi to a nechuti mi to..uz mi vadia aj ludia co moc piju..su zaujimavejsie veci ako chlast a nemyslim tym drogy a ani nezavezny sex
moj vztah je taky ze nemam rada ked niekto to s nim prehana...nepoviem na oslave narodenin symbolicky vypit ale inak....nie som skratka tip co by sa musel ozrat na kazdej party...
alkohol je zaujiamava vec... pokial clovek trafi to presne mnozstvo kedy z neho dokaze vytazit najviac brutalne sa uvolni a zrazu robit veci ktore by nomalne nerobi ale v tom dobrom slova zmysle v kazdom pripade uz nepijem a nechcem zacat zabavit sa da aj bez alkoholu vsetko nieje ln o tom opijani seba a ostatnych aby sa clovek zabavil aj ked na mojej stuzkovej si dam
pit kazdy piatok? sobotu? niekedy cez skolu? dakujem, neprosim.. nic to nedava do zivota,ked si piatok date dva poldecaky.. citite sa lepsie,ale inak nic.. zbytocne minanie penazi.. radsej idem len tak von, pokecam, kupim broskynovy nestea.. zatancujem a pobavim sa aj bez alkoholu treba fakt velku prilezitost,aby som pila.. silvester, ples, letny festival, jarmok.. 4krat do roka je pohode nepotrebujem lezat pod stolom, tikovat a spravit zo seba uplneho debila..kazdy vikend sa hned vonku v krcme pitat "kto si da?" a podobne
Vzťah k alkoholu? Rôzny, niekedy ho mám rád, niekedy ma nezaujíma a niekedy ho nenávidím. Bez alkoholu som už viac ako pol roka, takže s nim nemám už skoro žiadny vzťah. Je síce pravda, že niekedy by som si rád trochu vypil, ale čo počúvam známich, ako su každý týžden nadrbaný, hneď ma prejde chuť ...
Chuťovo je nezaujímavý a nepáči sa mi predstava látok pozmeňujúcich vedomie (až na stavy plne mimo, ale tie až sa raz v rámci protestu proti existencii budem chcieť predávkovať).
Chľascem asi furt či už na fakulte alebo mimo nej keď nemám skúšku alebo významný seminár v škole tak ma nájdete v jednej pivárni hneď oproti fakulte s kolegami či Ing alebo Doc. DD Jasné okrem toho hrám ešte futbal a študujem a sem tam robím nejaké veci pre chemické podniky či už na Slovensko alebo pre zahraničie stačí tak týždeň nejakú vzorku pre podnik a mám za čo žiť celý mesiac Študujete chémiu a budete sa mať a nie posraté ekonomické, právnické a kto vie aké ešte školy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ale dokážem sa vynikajúco zabaviť aj bez neho!! A tak to má byť
Ked som si uvedomil ake je trapne a pateticke zakladat partiu na tomto "" zaujme"" zacal som abstinovat a som na to pysny
Ale pripustam, ze niektorym ludom nepoviem nie ak pozvu , to sa clovek inak nasmeje pri niektorych
A motivacia vzdy bola je a bude len haluz.
Na problemy zasadne zabudam, az ked su vyriesene.
Zatrep krpcami, halucinogénový elitár!