by ma zaujimalo, ci ten font tak strasne neznasate len preto lebo je to teraz tak strasne cool ho neznasat, alebo ste len tak jebnuti, ze si zakladate na nejakom hlupom fonte o____O (oficialne dokumenty nedajboze pisane sansom neratam, myslim obycajnu konverzaciu)
Takmer nepoužiteľné,typograficky a vzhľadovo zaujímavé iba ak na reklamný pútač ku gélovým nechtom,alebo na detskú nástenku...mne osobne nelahodí,nepomôžem si
Keď si tlačím poznámky len pre seba, tak si dávam vždy tento font, lebo keď sa mi potom zamotajú myšlienky pri nejakej prezentácii, tak len kuknem do papiera a je to pre mňa také rýchlo čitateľné
ja tiež nechápem čo proti tomu máte?? však je to úplne normálne písmo, doteraz som nevedel, že je niečím iné a podľa mňa ani vy a nadávate na neho len preto, že je cool na neho nadávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
tiez, ked ma niekto starsi ako 15 rokov na androide to pismo pripominajuce comicsans
vyzerá retardovane a vypovedá o userovi veľa, väčšinou to sedí
» www.comicsanscriminal.com/...
» www.comicsanscriminal.com/...
A vzdy ma potesi ked ho niekde vidim, lebo mozem kricat
» blackadventurescomic.com/2012/12/22/epis...
čo je super!
alebo
najvacsia haluz je, ze sa staci prejst po GA a 95% vsetkych obchodov na hlavnej ma napisy prave tymto pismom