Neviem sa pozerať v telke na tých zasraných arabov... Je to humus... V každom moslimovi vidím teroristu... nechápem čo je to za náboženstvo... Aká debilná vymletá hlava dokáže veriť v to že keď zabije ľudí, nájde pokoj... alebo ako to u nich je... proste nenávidím teroristov a tým aj moslimov... a nezačnite tu písať že ich netreba hádzať do jedného vreca lebo to je debilina... všetci sú rovnaký! Konajú podľa toho, v čo veria... a veria všetci v to isté...
túto anketu robím len zo zaujímavosti, pretože baby v škole sú na tom závislé, hoci neviem čo tom vidia. Akože sorry ale je to úplne trápne, nevhodné, primitívne, nulové výkony hercov, a preboha je to z turecka ! mali by sme skôr podporovať našich slovenských hercov.... no coment...
milujem ťa mustafa...aj ja teba šeherezáda...ale vieš,svet nechce našu lásku a zoberieme sa až v poslednom diely seriálu,dovtedy tu bude zopár únosov,niekto umrie a podjebem ťa s predavačom kebabu,ale naozaj ťa milujem
plesaty protivny chlap vyzná v kazdej casti melodramaticky lasku priemernej žene s krivymi nohami ona sa zakazdym tvari ze to pocuje prvy krat a potom to ide vyrozpravat zvysku osadenstva serialu..fakt skvost
Úplne neutrálny. Tuším dvakrát som to zazrela v telke, keď som bola pozrieť starú mamu v mojom rodnom meste, ale inak sa ma to nijako nedotýka. Akurát že sa o tom veľa hovorí, ale tak to mi je dosť jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ty si uplne ako vravis ze su oni..vymleta hlava, veris len jednemu a nic nespravis pre to aby si zistil ci je to vobec pravda