Užívať si veci čo tento svet poskytuje a ideálne čo najmenej pri tom myslieť na to, aký to má zmysel alebo či je to tu len dočasne. Aj keď niekedy sa tomu dá len ťažko vyhnúť.
mal som to "šťastie" zažiť cestu tunelom, nebo a vrátiť sa späť n zem...
môj život sa zmenil a aj keď je to veľmi ťažké, snažím sa ísť tŕnistou cestou k Bohu, smrťou sa začína večný život....čo je dôležitejšie na tomto svete, ako sa vrátiť tam, skade sme vzišli....
Asi už len byť na dôchodku... Znie to zvláštne, ale ja by som sa fakt chcel dožiť už dôchodku a venovať sa svojim všetkým záujmom aj doma a nechodiť už do práce. Bohužiaľ, týmto veciam sa môžem naplno a šťastne venovať tým, že by som už nechodil do roboty (mal na to všetko čas) alebo vyhrať šialene vysokú sumu peňazí, aby som si už nikdy nemusel pomyslieť, že musím ráno vstávať a ísť do roboty.
@patrixo@14 nie, nie som Kerrang. Kerro už leží na cintoríne, ale môžme niekedy v lete pri opekačke spolu pospomínať na tohto milovaného chalana. ♨️ @aeria chceš aj ty prísť na tú opekačku?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
mal som to "šťastie" zažiť cestu tunelom, nebo a vrátiť sa späť n zem...
môj život sa zmenil a aj keď je to veľmi ťažké, snažím sa ísť tŕnistou cestou k Bohu, smrťou sa začína večný život....čo je dôležitejšie na tomto svete, ako sa vrátiť tam, skade sme vzišli....
» www.vedeckeokienko.sk/...