pozri sa, niektorí spravia chybu, niektorí podrazia naozaj naschvál. nemôžeš všetkých hádzať do jedného vreca. pokiaľ si myslíš, že si človek, ktorý nepodradí nikoho, tak potom ver tomu, že isto nie si prototyp a je takých viac. tak hľadaj
mne sa minule stalo napriklad ze idem si po chodnickua zrazu som sa skoro vyjebala.. a kamoska an to ze: nina inac, uvedomujes si, ze ide spo rovnej zemi?
je to ťažkéé v tomto svete naozaj... Ja už tiež za ten čas neviem komu mám veriť poriadne a to mám kamarátov dosť aj ľudí okolo seba, ale skrátka vkuse sa dejú veci čo ma len odrádzajú.. Niekedy je najlepšie to nevnímať srať na to
ludia boli zrodeni z dierou v srdci, ktoru nezaplni ziadne bohatstvo ani poznanie ale bola im pridelena este jedna schopnost Sisuska001 a to schopnost odpustat
asi sa moc sustredujes na to co nechces a to robi vsetky tie problemy, vlastne si ich pritahujes a ani o tom nevies, mozno by si sa mala sustredit na to co chces a to aj budes mat, u mna to tak funguje na 100 percent, ale neslo to na prvy krat takze ak to nejde hned, neznamena to ze to nefunguje,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale tak najdu sa aj vynimky
Lenze ma pre teba otazku co ak nie si akurat taky typ??
a milujem spolocnost.:
v tejto prasivej dobe sa neda verit.... nikomu..... kazdi clovek je svina...
poznam ludi, ktori so mnmou drzia stale.. ale ... mo su na vste rozne druhy ludi, vsak?,
mne sa minule stalo napriklad ze idem si po chodnickua zrazu som sa skoro vyjebala.. a kamoska an to ze: nina inac, uvedomujes si, ze ide spo rovnej zemi?
"Aby sme sa naučili vstať."
"všetci padáme ale len tí ktorý sa neboja postaviť a ísť ďalej to niekam dotiahnu."
Snáď to pomôže tak ako kedysi mne.
ale teraz to nebola moja vina
james144 ci pomoze uvidime, ale snad ano