Ked sa babenka stazuje ze ma male / velke / ovysnute psia atd lebo caka ze jej budem protirecit a davat komplimenty aka je krasna tak jej poviem "videl som uz aj skaredsie prsia ako mas ty" alebo minule som jednu na fb volal do mesta a ona ze nejde lebo neni pekna (ona tym myslela ze neni upravena ale ja som to nepochopil) tak som jej napisal keby si nahodou opeknela tak pri za mnou do mesta a nakoniec prisla. Alevo minule sa jedna chvalila ako chodi pravidelne cvicit tak som sa jej spytal "a pomaha to?"
Vyzeras dobre, co beries? - dotycny si zrejme myslel ze sypem, co je totalny blud, pretoze ja do seba nerad pcham umeliny a vsetko prijimam normalne cez stravu...jedine co uzivam je protein...ale tak stale sa najdu taki co budu hucat ze sa to neda - nuz da sa to len to zaberie cas...
"a čo robíš že si taká chudá?" no jem asi 6-7x denne porcie väčšie jak moj otec, rozbíjam sa v posilke aby som pribrala aspoň 0,5kg ale ano.. je ppč počuť že som chudá strašne ma to baví a teší
@20 pre mna je slovo chudá, kompliment ale asi som jediná v tomto
no ja neviem , možno ako bolo už spomenuté vyššie často mi ludia povedia že mám pekné vlasy a následne položia otázku či sú moje čo sa ma mierne dotkne
toto sice nemal byt kompliment ale napadol mi k tejto teme
kolega: "na to ze nic nejes, nie si az taka chuda"....druhy kolega vybuch smiechu a cakal ako to vysvetli ... " myslim tak anorekticky chuda"
a bola to narazka na to ze si myslia ze nic nejem lebo s nimi nikdy nejdem do potravin lebo mam nieco svoje alebo sa idem najest po praci tak nepotrebujem nic kupovat
tiez som jeden cas v posilke stretal tipka co ma otravoval, ze vsetci sipu, ze nikto nedokaze byt bez toho velky, hlavne, ze si z neho v posilke picu robili, u nas boli vacsinou naturalne namakani. Potom prestal chodit. @wayne
ta je nahodou pekna. Tiez kamarat jednej babe lichotil, ze vyzera jak kelly clarkson, ja reku, to je taka tucna? Ale kelly je celkom pekna a dobra spevacka, dievca bolo rado @falleveryday
Ja som si spomenul ak pred 5 rokmi som trepol kamaratke čo si sadla na mňa na lavičke že: "Nie si taká ťažká ako vyzeráš" Chúďa ja som to myslel v dobrom
že vyzerám ako jedno dievča zo školy, podľa mňa najnesympatickejší človek na svete, s predklusom, mastnými troma vlasmi na hlave, žiadnym vkusom a otrasným pohľadom......ešte teraz plačem do vaknúša a som mimo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
2. apríl 2016 15:57
vyzeráš ako maliar ... ale bisexuálny francúzsky maliar.
neviem, neviem....udajne to bol kompliment, no nejak sa neviem dostat k tomu, aby som to za kompliment dokazal povazovat
Alebo: " mne sa paci, ze nevies povedat R, je to zlate/sexi..."
no ja neviem , možno ako bolo už spomenuté vyššie často mi ludia povedia že mám pekné vlasy a následne položia otázku či sú moje čo sa ma mierne dotkne
kolega: "na to ze nic nejes, nie si az taka chuda"....druhy kolega vybuch smiechu a cakal ako to vysvetli ... " myslim tak anorekticky chuda"
a bola to narazka na to ze si myslia ze nic nejem lebo s nimi nikdy nejdem do potravin lebo mam nieco svoje alebo sa idem najest po praci tak nepotrebujem nic kupovat
že vyzerám mladšie, cca na 13 (mala som 22)
že mám super oko (mám heterochromiu)