Mam problem keď sa namalujem dam si make-up tak sa mi začne topiť vytvaraju sa mi biele flaky a pod..Potom sa odmalujem a s nervami si poviem že už si nebudem davať nikdy make-up lebo mam nato fakt nervy že sa mi to tak robi...ma niekto podobný problem a
@adka25 ja ten make up vlastne ani nenosim ale ked niekam chcem isť a chcem sa namalovať tak by som si ho niekedy raz za čas chcela aj dať..tak potrebujem poradiť...fakt že aky..
ved ked sa chces namalovat, tak si namaluj oci, ale make- up si nedavaj, alebo teda ten korektor..keby mam peknu plet tiez si na nu nedavam make-up vobec
ja teraz cez leto,pokial nie je fakt ze brutalne horuco,tak pouzivam BB od garnier light,jedna vrstva a staci,troska licenky,naozaj jemne licenie,pokial sa ti rozteka makeup,je nekvalitny,ale mozes pouzit bazu pod makeup,ja som si kupila od catrice teraz a som spokojna,naozaj makeup vydrzi dlho a ziadne biele flaky,alebo nieco podobne. A makeup mam tiez od catrice,alebo dermacol mam,takztiez som spokojna aj s maybelline affinitone.
@dooda1210 predpokladam že máš mastny typ pleti, v takom prípade sa poobzeraj po makeupoch ktoré neobsahujú olej, no a poradiť by som ti mohla vyskušať od Dermacol 24h stay, alebo Astor HD, Catrice All matt, rimmel true match alebo essence all about matt (alebo tak podobne sa vola)- ten posledny krasne vonia a celkom dobre sa aj nanasa, momentalne ho testujem, maybeline ma tiež taky penovy - ale ten mi vysusal pleť (a to ju mam mastnu)
@sibell810 vieš čo okolo 5-6€ v DM.a tú od dermacolu som vôbec nemala,takže neviem ti povedať,ale s touto som naozaj spokojná a makeup drží naozaj dlho.
@dooda1210 cenovo je to dosť rôzne ale myslim že len ten dermacol a tru match bol nad 10 eur, ak ti to pomôže môžem ti povedať že ten 24h dermacol nieje pre každého - mne absolutne nevyhovoval (ani odtienom- 1bola priliš svetla a dvojka priliš tmava a ani štrukturou - je iny ako ostatne makeupy), true match som neskúšala ale dost ludí si ho chváli no tie odtiene su take dožlta mi to príde, ten astor HD bol veľmi dobry - bola som nim nadšena mala som asi 3 alebo 4 balenia spotrebovane, catrice som poradila spolubyvajucej lebo chcela nejaky bledši odtien a aby matoval a chvalila si ho - no sama som ho nevyskušala (ale asi si ho kupim najbližšiu dobu), vyskušala som len photo finish a ten bol tiež dobry len tmavší ako moja pleť otrošku no aj tak som ho nosila (s bledčim pudrom ) niektori tvrdili ževraj smrdi strašne, neviem ja som žiaden smrad necitila proste ako makeup, opakom je essence all abou matt - ten nadherne vonia a aj je za tu cenu fajn ale zase su všetky odtiene strašne tmave na mna - ten bol z nich najlacnejši
@dooda1210 teda aby som to uviedla na pravu mieru ten Photo finish - na nete holky tvrdili že im smrdi a ked ho pumpičkuju že to citia, lebo to tak vyznelo ako kebyže chodim so smradlavym ksichtom do spoločnosti
@sibell810 no ďakujem ti za velmi dlhy komentár si sa rozpisala ale to je len dobre každu radu prijimam a som rada že mi radite.. no ja mam bledu pleť.ja som taka cela biela takže by som potrebovala nejaky bledši odtien aby som to nemala zase moc tmave no veď uvidime ďakujem a vyskušam a dufame že budem už spokojná
@dooda1210 ak si bledučka tak rozhodne si poobzeraj ten Catrice All matt - ten ma take blede všetky odtiene (ak ho vyskušaš napiš mi aky je a tak, budem rada) ale určite si daj na makeup aj puder
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
aky vlastne teraz pouzivas?
a tu je tato baza: