Ahojte, potrebujem poradiť nejaký vhodný make-up, najlepšie z vašej skúsenosti, pretože mám problém na môj ksicht nejaký zohnať. Mám veľmi bledú pleť, skoro až bielu a všetky make-upy čo som doteraz vyskúšala boli na mne oranžové a niekedy až do hneda. Eš
momentálne make up nepoužívam nakoľko je horko a kým výjdem von mám ho celý roztečený ale mimo leta používam tento konkrétne ten najsvetlejši odtieň kedže mám tiež veľmi svetlú pleť. korektor mám tiež rovnakej značky a nemožem sa sťažovať, tento makeup používam už pár rokov, je fajn pre mladú pleť ale tak ťažko je radiť, keď každému vyhovuje niečo iné
Najprv by som si na tvojom mieste vyliečila tie akné a až potom by som riešila make-up. Ja som začala s Biodermou a oplatilo sa investovať. Majú aj make-up, ten mám tiež už kúpený, lebo akné som už vyliečilo, ale keďže je leto, tak make-up nenosím.
ako hovori mielikki, dermacol make up cover, su aj uplne blede odtiene (ale v drogeriach ich vacsinou nemaju, ja som kupila tie blede cez net).. ale kryje az prilis, takze ho tiez pouzivam len ako korektor
@bloodypunk akné liečim od 15tich, chodím kožnej, biodermu používam už asi 2 roky. Už to akné nemám také hrozné, sem tam potrebujem niečo zakryť a mám pocit že lepšie už to nebude. tiež by som najradšej make-up nenosila, mám obdobie kedy ho vobec nepotrebujem ale čo už :/ niekedy to bez toho nejde
VICHY dermablend...farbu ma celkom prirodzenu ale tak to musis vyskusat ci aj tebe sadne, ale celkom fajn kryje aj zmatnuje, je drahsi jak vacsina drogerkovych makeupov ale ta cena zodpoveda kvalite a hlavne VYDRZI, staci ho omnoho menej ako napriklad takeho skvostu ako miss sporty..ten je vhodny akurat tak pre ludi s bezchybnou pletou co chcu mat omietku asi alebo co takze aj ked je povedzme dvakrat drahsi, aj dvakrat viac vydrzi, plus ovela viac zakryje a zmatni...pobehaj lekarne a popytaj si vzorky
@h8u ja v lete používam len korektory, lebo je nepraktické si napatlať na seba vrstvu niečoho keď to aj tak zlezie v tom horku takže mi nevadí, že kryje až príliš a keď fakt je to to najbledšie tak by nemal byť problém vďaka
Toto je tu fakt casto.. Chapem, ze je problem taky mejkap zohnat, ale poguglite trosku, ludia..
Garnier BB cream je velmi tmavy a mastny podla mna. Pouzivala som Dermacol Imperial Orchid v zime, ten je farebne dokonaly, ale ma skor taky satin finish a v lete, ked ma clovek mastnejsiu plet, sa hned pohrudkuje, a velmi zvyraznuje vrasky a chlpky nad perou, co som si nikdy nemyslela, ze nejake vobec mam. Teraz mam Miss Sporty So Matte Perfect Stay a nema taky pekny porcelanovy finish, ale vydrzi ovela dlhsie a nepudrujem sa dvakrat za hodinu.
Plus pre bledu plet radsej kryci mejkap + transparentny biely puder, lebo farebny puder podla mna dost stmavne na mejkape.
BB krémy mi prídu na hovno takmer všetky a nemám už silu skúšať ďalšie značky.
ja nepoužívam make up, iba púder z oriflame, a je úplne super (btw keďže máš mastnú pleť, tak na to je ako stvorený). zatiaľ to najlepšie, čo som kedy na tvári mala inak teraz v lete je určite lepší púder ako make up
vichy dermablend, zakryje uplne vsetko a nevyzera ako maska, ked si ho na tvar nedas tri kila je sice drahsi, ale aj dlho vydrzi, ja som mala skoro pol roka.
aknecolor ak mas akne lebo make up z drogérky je na zdravé tváre.. ale tak ak si kupiš aj tmavy aj bledy a rozmiesas ich spolu tak podla mna to budes mať dobre..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
V každom prípade je to to najsvetlejšie, čo vdrogérke zoženieš.
Teraz mám inakší, nevybavím si značku, myslím že astor, ale nie som si istá, a je fajn na bežné nosenie, hoci by mohol byť menej do ružova
konkrétne ten najsvetlejši odtieň kedže mám tiež veľmi svetlú pleť. korektor mám tiež rovnakej značky a nemožem sa sťažovať, tento makeup používam už pár rokov, je fajn pre mladú pleť ale tak ťažko je radiť, keď každému vyhovuje niečo iné
@mielikki ďakujem, skúsim
Garnier BB cream je velmi tmavy a mastny podla mna. Pouzivala som Dermacol Imperial Orchid v zime, ten je farebne dokonaly, ale ma skor taky satin finish a v lete, ked ma clovek mastnejsiu plet, sa hned pohrudkuje, a velmi zvyraznuje vrasky a chlpky nad perou, co som si nikdy nemyslela, ze nejake vobec mam. Teraz mam Miss Sporty So Matte Perfect Stay a nema taky pekny porcelanovy finish, ale vydrzi ovela dlhsie a nepudrujem sa dvakrat za hodinu.
Plus pre bledu plet radsej kryci mejkap + transparentny biely puder, lebo farebny puder podla mna dost stmavne na mejkape.
ja nepoužívam make up, iba púder z oriflame, a je úplne super (btw keďže máš mastnú pleť, tak na to je ako stvorený). zatiaľ to najlepšie, čo som kedy na tvári mala inak teraz v lete je určite lepší púder ako make up
» sk.oriflame.com/products/produc...
to balenie vyzerá byť malé, ale stačí ti naniesť na tvár len málo, dlho vydrží, ja už ani neviem, odkedy ho mám vlastne