Čaute. mám doma malý akordeón a rozhodol som sa kúpiť veľký. Vôbec sa v tom nevyznám. a tie ceny sú nastavené dosť vysoko tak sa podeľte o skúsenosti. budem ho využívať na domáce rekreačné hranie prípadne do kapely.
Ďakujem za každú reakciu k TÉME !
je podstatný rozdiel "domace hranie" a "kapela" teda pokiaľ to nie je kapela, ktorá hrá raz za mesiac svadbu
otázka je, koľko chceš investovať, ci chces 80 basovy alebo 96, či klasiku alebo digitalny... ale medzi naj patri rozhodne Hohner a Parrot, aj Delície su dobre... samozrejme Rolandy, ale tie su uz fakt dost drahe...
@cimrman doma nemám, nehrám na akordeón, ale som hudobník (klav. nastroje), takže nejaký prehľad mám... v orchestri máme 1 Roland (digitálny), to je pre teba zbatočné a drahé, stojí nad 5 000,- €, ale máme aj dva kusy Hohner BRAVO III 80 - ten na SK kupis v pohode novy do 1 000,- €
ja by som na tvojom mieste tiež kúpila radšej nejaký už používaný a keby si ho išiel kúpiť s niekym kompetentným,kto by ti poradil,či je to skutočne dobrá kúpa
ja som hrávala na akordeóne a tiež mám ,,z druhej ruky'',po takom ujovi po známosti
a čo som hrávala ,tak delicia a to sú fakt supiš akordeóny! fakt skvelúčko sa mi na nich hralo aj zvuk super aj všetko,proste mi asi najviac vyhovovali ..ale inak sa v tom nijak konkrétne nevyznám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.muziker.sk/klavesy/akordeo...
otázka je, koľko chceš investovať, ci chces 80 basovy alebo 96, či klasiku alebo digitalny... ale medzi naj patri rozhodne Hohner a Parrot, aj Delície su dobre... samozrejme Rolandy, ale tie su uz fakt dost drahe...
Parotty aj do 700,- €
ja som hrávala na akordeóne a tiež mám ,,z druhej ruky'',po takom ujovi po známosti
a čo som hrávala ,tak delicia a to sú fakt supiš akordeóny! fakt skvelúčko sa mi na nich hralo aj zvuk super aj všetko,proste mi asi najviac vyhovovali ..ale inak sa v tom nijak konkrétne nevyznám