už viac ako 5 rokov taký starý Sony Ericsson.... už poriadne nefunguje, ale volať sa z neho ešte dá (teda, občas sa vypne, keď mi niekto volá) a display je v negatíve a zrkadlovo otočený... čiže smsky nečítam
ale nový nechcem. zbytočné vyhodenie poeňazí podľa mňa.
HTC, asi najkvalitnejsie mobili a tie uplne vynechas?
a mimochodom, sony-ericsson uz neexistuje, teda este maju niekolko mobilou co sa predavaju ale uz sa nevyrabaju, lebo ta spolocnost sa uz rozpadla, za niekolo dni to uz budu dva roky
@kosmiklove tak samsung je poruchovy dost casto, iphone je nic moc, s-e boli velmi kvalitne ale uz neexistuju, tak zostava uz len HTC ostatne je len taky priemer.
@kosmiklove nokia vs HTC, HTC win 0:nekonecno , teda nokia pokial boli este ciernobiele a zaciatok farebnych displejov nemala skoro konkurenciu, ale potom nokia volako spomalila vyvoj a aj nove mobily vyzerali ako 100rokou za opicami oproti inym znackam a v tejto dobe nokia ma len taky slaby priemer ak nie podpriemer. oproti HTC co patri v tejto dobe medzi tie najlepsie uz niekolko rokou.
@kosmiklove a preto ked sa dava mobil roka tak HTC je vacsinou v kazdej kategorii na 1 alebo druhom mieste a nokia neni vacsinou ani v tabulke uz neni rok 1999+-, nokia je len taky slaby priemer v tejto dobe.
@viki6611 Stockholm je Orange Stockholm...to neni znacka, to je len nazov...to je premenovany Huawei Ideos X1...takato picovina ta napadne ale znacky ako ZTE, HTC, Apple alebo Motorola...to akoze nic?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale nový nechcem. zbytočné vyhodenie poeňazí podľa mňa.
a mimochodom, sony-ericsson uz neexistuje, teda este maju niekolko mobilou co sa predavaju ale uz sa nevyrabaju, lebo ta spolocnost sa uz rozpadla, za niekolo dni to uz budu dva roky
2 najlepsie mobily vsetkych cias
@viki6611 co je to za znacku Stockholm?
a nechcem dotykovku, lebo mám napiču prsty na rukách
@frano a iphone neni mobil? -.-