uz to tu bolo velakrat,kedysi bol dobry teraz je to šašo ktory sam robi to co mu kedysi vadilo na druhych,napr o Taslerovi ze vystupuje po plesoch a firemnych akciach a teraz to robi on sam a vela inych veci ktore kedysi kritizoval
dosiahol čo chcel... je to slovenský najznámejší "raper" .... kto iný dokázal to čo on? akorát za akú cenu? že si nasral do huby a je zneho ružovomikinkový póser (lubim to slovo ...
ako žiadno sa onho nezaujímam len som dosť o ňom počula tak som si vytvorila svoj názor
Mala som ho strašne rada, ale v čase, keď ešte nebol taký, aký je teraz. Za čias kontrafaktu bol úplne super, ale teraz je to akurát primitív. Ale musím priznať, že počúvam aj pár pesničiek, ktoré robí teraz.
Primitív nič iné,počúval som jeho skladby ak som bol asi tak 12ročný no vtedy som ani tie texty poriadne nevnímal ale aj teraz si pustím jeho undergrondove skladby,ale môj názor na neho sa nezmení je to primitív komercia ho zmanipulovala na blbečka !
Ja nemam proti nemu nic ... nejak ho nepocuvam ale nevadi mi ... bol by som taky isty "komercny" keby mi ponukali tolko penazi... jasne slava mu vstupla do hlavy ale povedzte uprimne co by ste robili na jeho mieste ?? Uznavam o ako prachateho cigaňa ale mate pravdu niekedy by si mohol tie svoje recicky odpustit ale ako som uz povedal nemam proti nemu nic To je moj nazor
@0@petushiq18 suhlasim , on si proste nestoji za tym co kedy povedal zaujimaju ho uz len prachy a slava a nezaujima ho ze ho pocuvaju hlavne vymlete deti , akoze ok kazdy chce mat peniaze ale on si kvoli nim zacal uplne protirecit
vnimam ho ako cloveka ktory vie, ako biznis chodi a v podstate z nicoho vybudoval neskutocny uspech..
texty ma aj take aj take, da sa to ale porovnat so svetovou muzikou, myslim ze netreba to riesit dalej, to co robi/nerobi v sukromi, je to kazdeho vec (preto sa to nazyva sukromie).
to ze meni nazory vnimam len ako plus, posuva sa dalej s dobou.
A to ci je/nieje pocuvany je len odrazom ludi.. (osobne mi to nijako neprekaza). Keby bol taky zly a skrachovaly, asi by nebol tam, kde je..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a nemôžem ho cítiť
ako žiadno sa onho nezaujímam len som dosť o ňom počula tak som si vytvorila svoj názor
pozdravujem Paťka Vrbka
pozrite toto video a uvidite ako to s nim je
texty ma aj take aj take, da sa to ale porovnat so svetovou muzikou, myslim ze netreba to riesit dalej, to co robi/nerobi v sukromi, je to kazdeho vec (preto sa to nazyva sukromie).
to ze meni nazory vnimam len ako plus, posuva sa dalej s dobou.
A to ci je/nieje pocuvany je len odrazom ludi.. (osobne mi to nijako neprekaza). Keby bol taky zly a skrachovaly, asi by nebol tam, kde je..
Mne sa páči melódia jeho pesničiek. - nie všetky, ale niektoré majú aj normálny text napr: Zlatokopky