chces mi povedat, ze je fajn mat milionarsku dan pre zlodejov? ved ich sa to tyka minimum, ale obycajni vzdelani ludia vdaka Ficovej logike si nemozu ani odkladat, spravne?
@hetfield To tiež nie je zadarmo. Ak tam neplánuješ pracovať, ani poskytovať zamestnanie... Teda podnikať, musíš zaplatiť depozit 500 000€ banke Monaka, aby si tam mohol prísť bývať. Potom ešte veľa šťastia pri hľadaní nehnuteľnosti.
len nechapem, preco sa to vola "progresivna dan". keby som mal hadat, povedal by som, ze ten, co s nou prisiel, bol taky kreten, ze neovladal slova co pouzival. alebo ako funguju percenta. alebo oboje.
20% dan je progresivna dan. lebo 20% zo 100 je viac ako 20% z 1000. cize cim viac zarobis, tym vyssiu dan platis.
toto by sa malo nazyvat inak, realistickejsie. napriklad "zlodejina^2". alebo "trest za sikovnost". ci "populisticky tah na plebs". nieco chytlave a vystizne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
chces mi povedat, ze je fajn mat milionarsku dan pre zlodejov? ved ich sa to tyka minimum, ale obycajni vzdelani ludia vdaka Ficovej logike si nemozu ani odkladat, spravne?
20% dan je progresivna dan. lebo 20% zo 100 je viac ako 20% z 1000. cize cim viac zarobis, tym vyssiu dan platis.
toto by sa malo nazyvat inak, realistickejsie. napriklad "zlodejina^2". alebo "trest za sikovnost". ci "populisticky tah na plebs". nieco chytlave a vystizne.