Keď už to fakt musí byť, tak sa s nimi viem zahrať, atď. ale inak by som ich topila a najviac mi ide na nervy to , keď niekto povie jééééžiš akéé je to zlatééé a je celý mimo z toho malého decka v kočíku
@icefist - presne, presne, presne..... ale tak závisí, že v akom veku - bábätká sú krásne, ale ja som držala na rukách len dve zatiaľ a každé ma ogrcalo.... vo všeobecnosti ani deti nemám príliš rada, ale všetci mi vravia, že si s nimi rozumiem a že sa im viem prihovoriť a zaujať ich, zabaviť
rodinné oslavy u nás väčšinou vyzerajú tak, že "dospelí" sú spolu a ja som s našimi detiskami, ktorých je VEĽA a to vo veku od 3-11 rokov a bavím sa s nimi.
som všeobecne u nich braná ako tá najobľúbenejšia sesternica/teta v rodine
a dokonca sa mi stávajú také veci, že idem v buse, vreščí tam nejaké decko, mama si ho nevie utíšiť. ja naň len kuknem, žmurknem, zaškerím sa a ono je hneď v pohode a škerí sa na mňa naspäť
no dakujem za take moznosti. mam ich rad, ale dakedy nemam na ne naladu a dakedy mi vadi, ked sa niekto ide posrat z maleho dietatka, ked ja prave nemam chut riesit take veci. ale vseobecne ich mam rad a zvyknem sa na ne aj usmievat a robit ksichty a tak
podľa toho čo znamená malé keď majú do jedného roka a ja nie som ich matka , sú zlaté pokiaľ majú štyri roky, tak mi po piatich minútach lezú na nervy..to platí až do takých 13
To už radšej ukričané decko, ako prisprostatého teenagera, ktorých počet sa neustále zvyšuje ... z decka totižto ešte môžte vychovať niečo ... hodnotné
pokial nie su tae ako moja sestra tak mi absolutne vobec nevadia
@horox ja si myslim ze aj detom musis dat nieco uz od narodenia nejako ich usmernit aby neboli ako moja sestra ale kedze moja mama ked som jej povedala moj nazor tak mi skoro pekne vlepila bohuzial
nemam k nim nejaky vrucny vztah,asi to bude aj tym ze som najmladsia z 3 deti (de facto jedine "decko" v rodine a nikdy som sa ani v detstve s babikami nehravala,tym padom zanikli materinske pudy... a @wampirekiss s tym uplne suhlasim,toto je totizto specialita mojej mamy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
159 komentov
that is my opinion..
@idea myslis ze by si ma tiez adoptoval? (ja viem byt obcas i ticho @shroomy )
tam treba poriadnu vychovu, potom je to fajn...
a ked sa pozrie tak uz i ja som nastrocny.. ved uz mam 11 (teenager sice az o 2 roky, ale co uz )
@shroomy ale ved ona ja taka zlata sestricka ona ani nevie byt zla
a dakujeeeeem.. slubujem ze si ich budem pravidelne umyvat.. aspon raz mesacne
rodinné oslavy u nás väčšinou vyzerajú tak, že "dospelí" sú spolu a ja som s našimi detiskami, ktorých je VEĽA a to vo veku od 3-11 rokov a bavím sa s nimi.
som všeobecne u nich braná ako tá najobľúbenejšia sesternica/teta v rodine
alebo najobľúbenejšia praktikantka v tábore
@horox ja si myslim ze aj detom musis dat nieco uz od narodenia nejako ich usmernit aby neboli ako moja sestra ale kedze moja mama ked som jej povedala moj nazor tak mi skoro pekne vlepila bohuzial
no to je jasné, tým si mame vlastne vytkla jej výchovu... radšej s takým pomlčať a nechať si to pre seba, niekedy je lepšie nehovoriť nič
Potom začnú byť drzé a veľa si dovoľovať...