@d170 teraz bez neho mám hrozne vela miesta na stole a s CRT monitormi som prežil tie najkrajšie chvíle, tie krásne chvíle s hrami ako Prince of Persia, Dyna alebo Prehistorik a vždy keď taký monitor vidím spomeniem si na môj prvý stroj s Windowsom 3.11
@d170 Prehistorik napríklad mne ide, a môj počítač sa myslím dá porovnávať s tými novšími... inač existuje program ktorý dokáže spustiť staré dosovky na novších strojoch len si práve neviem spomenúť, ako sa volá
mam lcd na pc a aj ntb inac spominam na stare dobre casi z crt a mojim prvym compom a tie stare dobre hry...
@11 na mojom idu v pohode aj stare "dosacke" hry sice...moj comp ma uz vyse 5 rokof ..ale zatial ide v pohode a staci my na net
aj tak vazne uvazujem o kupe nejakej 486dx v bazare na stare dosacke hry a programovanie predsa len...v dose sa dali robit veci o ktorix si mozem na pc nexat snivat. o macu ani nehovoriac ale tak mac nikdi nebol a ani nebude pocitac na programovanie a skusanie "roznix veci"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@beaniesigel A prečo ti chýba? Podľa mňa to veľmi ťahalo oči, ja som rada, že ho nemám
Ale prehystorik bola fakt fantastická hra, jediná hra ktorú som hrávala dlhšie, tieto novšie sa mi nepáčia.
škoda že nejde aj na novších počítačoch :/
@11 na mojom idu v pohode aj stare "dosacke" hry sice...moj comp ma uz vyse 5 rokof ..ale zatial ide v pohode a staci my na net
aj tak vazne uvazujem o kupe nejakej 486dx v bazare na stare dosacke hry a programovanie predsa len...v dose sa dali robit veci o ktorix si mozem na pc nexat snivat. o macu ani nehovoriac ale tak mac nikdi nebol a ani nebude pocitac na programovanie a skusanie "roznix veci"