Zastavam nazor, ze kazdy sa musi aspon raz v zivote riadne opit ked to nespoznas, nikdy nemozes vediet ake je to otrasne na druhy den Ale inak neohrdnem alkoholom, je to jedina laska medzi samymi chlapcami u nas na skole
jediny alkohol ktory neznasam je metaxa od nej idem zvracat hned po prvom pohariku inac je alkohol fantasticka vec uz som aj anketu podobnu vymymslel nedavno...
razacas sa treba opit vsetko to zle utopit co si vtedy myslime a je to pravda lebo na druhy den nam je paradne zle tak nato nemyslime aposn taky moj pripada potom znova s adepkujeme :d cosu zivot je svina
keď pijem, tak s rozumom - nemixujem 100 druhov (a zásadne do mixu nepridávam víno !), nedávam sa s nikým na preteky a hlavne si nechávam rezervu keď niekto ešte bude chcieť zapiť a funguje to - ešte som nezvracal a všetko si pamätám
@2 mám azda za potrebu zažívať veci, o ktorých viem že mi prinesú neskôr len nepríjemnosť ?. Nie dakujem, učím sa radšej s chýb druhých.
Velka väčšina dnešných teenagerov pije len z frajerstva len preto, aby boli zaujímavý. Potrebujem sa predvádzať a urobiť zo seba hrdinu?, Potrebujem sa opiť? Nie dakujem.
Alkohol jednak v častých množstvách poškodzuje bunky resp. spôsobuje vymieranie buniek v organizme (hlavne v mozgu až okolo 200 000 buniek z jedného opitia sa) a druhá vec je, že je to nepekné, u žien už ani nehovorím.
Z alkohol sa dá zaobchádzať samozrejme aj rozumne. Ja síce nepijem a nemám rád alkohol, ale dať si raz za čas pohár piva alebo pohár vína zo zdravotného hľadiska nie je zlé. ...Taktiež sa pridáva malé množstvo alkoholu aj do niektorých jedál na vyváženie a zvýraznenie chuti.
Alkoholikov neodsudzujem a pokiaľ sa stáva niekto zavisli netreba ho odkopnúť, ale pomôcť mu, podať mu pomocnú ruku a dať mu šancu.
tenpatic ma pravdu,treba alkoholikom pomoct, a ked nechcu tak ich odkopnut,a tiez nevidim zmysel v tom preco by som a mal ozierat...mozno chvilu je fajn ale potom je z toho viac problemov, nebudem pit len preto aby som zapadol medzi ostatnych frajerov ktory sa chodia kazdy piatok ozrat jak prasce
dakedy som pil celkom dost.. prve dva roky na strednej to bolo stale daka akcia a strasna rozbijacka ... ale akosi mi toprestalo chutit a vobec to nevyhladavam.. teraz pijemfakt zriedkavo a veeelmi malo
neskutočne sa hanbím za to že už v 18 musím povedať že mám niečo odpité hlavne preto že teraz odcudzujem tých 13-16 ročných čo žijú len preto aby chlastali
nechuti mi moc napr. tvde..hnus,,,ale tak obsac za nadzumbat,,,,ta ne? ale len smierou, nie kazdy den byt ozraty,,,ja radsej poskromne kazdy druhy den....
no ja mám 18 a dá sa povedať že od nového roku už nepijem tvrdé
od 15 som chlastala skoro v kuse
no a tak od nového roka len pivko a víno nič viac, nič tvrdé...a hlavne prečo to nepijem-lebo mi to prestalo chutiť....hehe
No ani nevietee coo robimm aj kedd uvidim v obchode chlastt je bozee je to koniec.. doma anii nehovorim ked je v chaldnicke a wonku ta tam ty dam ajj celuu flasuu mne je too jednoo prostee chutii mi too a ekd mate sty niejakyy problem vii takk smola noo ja som ja a nikto ma nezmenii
no tak chlast... no nemam problem si dat ... ale zase as taky alkoholik som neni heh ale niekedy mam taku chut ked vidim doma nejaky chlast v skrinke ze jaaj ale moja matka je taka ze by videla aj keby som zle zasrubovala heh ale niekedy mi to tak vide ze jaaj heh ale ked sa ma vonku pit aa ma zavolaju neodmietnem heh sak sranda musi byT ale nikdy by som nesla jedna holka a iba s chalanmi lebo by zle skoncilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ty si asi este nepila ze
pijem alkohol a basta
Neožieram sa, z alkoholu som vracala len raz v živote (to som mala 14) a odvtedy pijem len víno (červené, naj striky ) a fernet al. tequilu.
A kedže som menšieho vzrastu a hmotnosti ,tak mi stači pohárik vína a už sa mi "točia oči"
keby hlupost a debilita kvitla.......
Velka väčšina dnešných teenagerov pije len z frajerstva len preto, aby boli zaujímavý. Potrebujem sa predvádzať a urobiť zo seba hrdinu?, Potrebujem sa opiť? Nie dakujem.
Alkohol jednak v častých množstvách poškodzuje bunky resp. spôsobuje vymieranie buniek v organizme (hlavne v mozgu až okolo 200 000 buniek z jedného opitia sa) a druhá vec je, že je to nepekné, u žien už ani nehovorím.
Z alkohol sa dá zaobchádzať samozrejme aj rozumne. Ja síce nepijem a nemám rád alkohol, ale dať si raz za čas pohár piva alebo pohár vína zo zdravotného hľadiska nie je zlé. ...Taktiež sa pridáva malé množstvo alkoholu aj do niektorých jedál na vyváženie a zvýraznenie chuti.
Alkoholikov neodsudzujem a pokiaľ sa stáva niekto zavisli netreba ho odkopnúť, ale pomôcť mu, podať mu pomocnú ruku a dať mu šancu.
od 15 som chlastala skoro v kuse
no a tak od nového roka len pivko a víno nič viac, nič tvrdé...a hlavne prečo to nepijem-lebo mi to prestalo chutiť....hehe