Je to zvrátené, v konečnom dôsledku, ak o tom všetci vedia, tak sú nešťastní všetci a ak nie, tak je podľa mňa stejnak niekde vnútri nešťastný ten, čo takto pod..báva. A pokiaľ nie, tak je jeho charakter viac než len úbohý.
Dal som že je to každého osobná vec, ale keď toho dotyčného budú volať ako kurva, sviniar atď tak to je potom tiež jeho osobná vec. Nech mu to potom nevadí keď bije bandu či už chlap alebo žena s viacerými partnermi, druhá vec ak je to nezávezné na jednú noc a dotyčný je slobodný to je už fakt jeho osobná vec a nikto mu nemôže nič lebo je slobodný len si užíva. Ale určite by som nechcel dievča na noc, ktorá by mala priateľa alebo nejakú známosť, ak jej by to nevadilo ale mne jednoznačne áno.
akoze sucasne??? to snad nemyslis vazne myslim si, ze okrem toho, ze je to hnusne a svedci to o tom, ze cloveku nejde o lasku vobec, mu na to aj tak raz (a isto coskoro) pridu a skoncil
No. Keby som mala normálny krásny vzťah, ani by mi také čosi nenapadlo... ale keby som mala chuť byť zlá , prečo nie? ibaže mojim problémom je, že aj ked mám chuť byť strašne zlá a vybúriť sa na svojom okolí, okolie mi na to nedá príležitosť, pretože máloktorý zúfalec by si vôbec so mnou niečo začal a v konečnom dôsledku... keby sa už niekto tak slepý, supertolerantný a asi lehce masochistický našiel, asi by som bola taká rada, žeby mi ani nenapadlo čosi také skúšať, pretože by som bola od lásky celá bez seba. Ale takto, ..
@surreal , jj ja som na tom asi rovnako, niekedy som fakt fakt zlý na všetkých okolo seba a to len preto že som sám a nie som schopný s tým nič urobiť. tiež by som bol asi v siedmom nebi mať 1 osobu čo by ma milovala takého aký som.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale prajem aspoň jednej z tých dievčat, nech ti nato príde..