Tak ma napadlo lebo v našom meste je už týžden cirkus a každý den chodia z autom a hlásia že aká je to najlepšia show...A som iba tak započula že ale skvelé vycvičené zvieratá majú....Akože mne asi to najviac vadí...Je to síce pekné ked nejaké zviera vás
V živote by som sa nemohla pozerať na takú tyraniu! Všetkých ,,cirkusantov´´ pozatvárať do klietok nech tam zhnijú a týrať ich minimálne ako sú týrané tie zvieratá!
Nechodím do cirkusov a som zásadne proti ! Je to týranie zvierat ! Ľuďom čo to podporujú a ešte k tomu za to platia by mal niekto ukázať čo sa s tými zvieratami robí v zákulisí
A myslím že by sa mali, viac zviditeľniť "cirkusy zo srdcom", čo sú vlastne cirkusy kde nie sú žiadne zvieratá okrem psov (pudlov).. Ale bohužiaľ je takýchto cirkusov veľmi málo
nemam to rada lebo tavicke sa asi moc nepaci ked musi skakat ako klauni piskaju + to tam srdi a vystupenie ma nicim nezaujalo....ale milujem cukrovu vatu
nemám nič proti cirkusom, kde vystupujú artisti bez zvierat, iba ľudia. Velakrát je to aj tak ovleľa zaujímavejšie, ako sa pozerať na tých hlúpych klaunov a v prvom rade na tú tyraniu zvierat.
@demonicbass raz som to videla v telke, bol to asi hodinový program a pozerala som na to s otvorenými ústami. Myslím, že sú považovaní za najlepší cirkus na svete.
celkovo nerozumiem zmyslu predvádzania zvierat....mne sa oveľa viac páči pohľad na prekonávanie ľudských schopností; cirkusy sa akoby nevedeli zmodernizovať od čias, keď Európa kolonizovala Afriku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
toť vše. asi.
A myslím že by sa mali, viac zviditeľniť "cirkusy zo srdcom", čo sú vlastne cirkusy kde nie sú žiadne zvieratá okrem psov (pudlov).. Ale bohužiaľ je takýchto cirkusov veľmi málo
Cvičenie zvierat je v pohode nanajvýš u domácich zvierat, tie ostatné na to nie sú predurčené, je to neprirodzené.