Zaujímalo by ma ako dnešní ľudia berú ľudí, ktorí majú dredy. Čo si o nich myslia, aký majú na nich názor a či si myslia, že by mohli pracovať aj na vyšších postoch.
mne sa dredy páčia na druhých, sama by som si asi nedala mohli by pracovať aj na vyšších postoch ale v našej republike asi ťažko, ale rada by som sa mýlila
Tak určite by sa nemalo prihliadať len na to čo majú na hlave,ale aj čo majú v nej.Bohužial dnes ešte aj tak väčšina šéfov toto nepochopila a keď majú dvoch rovnako vzdelaných uchádzačov,vyberú toho bez dreadov,lebo zrejme to v nich vzbudzuje vyššiu spolahlivost.Sú to zasrané predsudky,nechápem to... :/
Niekedy sa mi pacia, zavisi od toho ake a komu sa hodia. Ale ja by som si to nedala. A podla mna nech kandiduju aj na prezidenta, vlasy cloveka nerobia, to len zastarale slovensko... (ach)
Na Slovensku sú v spoločnosti zatratení, v ČR som videl veľa takých týpkov, ktorí robili aj na relatívne vyšších postoch vo firme a mali dredy, nijak zvláštne to tam nebolo.
@zuzki11 no ale predsa len aj vzhlad hra svoju ulohu...idu po ulici oproti tebe dvaja ludia,rovnako inteligentni,ale jeden je pekne ucesany,druhy ma vycesane modro-cervene vlasy...ktory sa ti zda sympatickejsi?
Ach jaj toto nase slovensko.... co ma co spolocne ako je kdo obleceni alebo co ma na hlave spolocne s jeho buducnosotu alebo snad s jeho inteligneciou ci uz s cimkolvek, ale inak hej nemaju buducnost su to prefetovane socky a tak, to si chcela pocut ?
silne pochybujem, že by nejakí dredáči mali záujem pracovať napríklad v nejakej firme atď, veď už len týmto účesom vyjadrujú čo si o tom myslia.. takže nechápem čo tu melete o prihliadaní..
o dredáčoch si myslím, že sú to dredáči a o nejaké váženejšie zamestnanie sa budú uchádzať ťažko, lebo slováci sú prijebanci. ale podľa mňa ako povedal @6 ak je človek v niečom fakt nadmerne skvelý tak by brali podľa mňa aj takého, aspoň v istých prípadoch.
Chalan z dredmi este ako tak, ale babu by som nakopal do zadku a ano ja by som bol tiez jeden s tych sefov ktori by nezamestnali takychto ludi (alebo aspon nie na vyssich poziciach), nie pretoze mam nieco proti nim ale pretoze ludia ktori pracuju vo firme ju aj predstavuju, a dredaci veru nijak pozitivne neposobia.
dredy sa mi pacia, pokial su pestovane a je vidiet, ze sa o nich clovek stara. ak ich ma na hlave clovek, ktory inak posobi normalne, tak si ho kludne viem predstavit v nejakej firme, hoc aj v mojej, keby som nejaku mala. avsak vacsina ludi s dredmi spada do kategorie dredy-roztahovaky v usiach-stare tetovania-oblecenie ala bezdak-pivovy smrad. a toto sa mi uz nepaci. cize pokial ide o dredy ako take, tak su v pohode, ale ked uz je k tomu dotvoreny celkovy image nezavyslaka, tak NIE!
Budúcnosť ?? Neviem, som si všimol, že oni väčšinou študujú veci ako etnológia, kulturológia, knihovníctvo ..... no proste veci, ktoré nemajú uplatnenie ako ich zostrih, ale páčia sa mi dredy, ale zmysle v tom do budúcna pre nikoho nevidím
@ork92 Sú práce v ktorých je imidž dôležitý. To je prirodzené.
Čo sa týka otázky závisí od okolností. Napríklad v prípade nejakej umeleckej organizácie je to myslím priateľný/možno až žiadaný účes. Čo sa týka napríklad bankovníctva zase závisí od celkového dojmu.
je to vec toho človeka, že má dredy.. mne teda dredy nevadia, a to, že má niekto dredy neznamená, že je to feťák alebo totálny magor.. môže byť aj prezidentom, ak by chcel... a nikto mu nemôže povedať, aby si tie dredy ostrihal..
Sesternica má dredy (dva rozťahováky v jednom uchu), vyzerá s nimi neskutočne krásne a nemá s uplatnením problém. Behá po celom svete, má byt v BA a nič jej ku šťastiu nechýba . Aj čo som sa stretla s kontroverznými ľuďmi ako sa s ňou porozprávali tak sa presvedčili, že je zlatá a rozumná a nemajú proti nej vôbec nič.
pýtala som sa preto, lebo aj ja mám dredy a viem o vštkých tých predsudkoch a tak, ale patrím naštastie medzi tých ľudí, ktorí nesmrdia od piva a nemajú tunely Som slušná a správam sa v rámci možností, dokonca patrím medzi najlepších študentov u nás na škole (nie je to umelecké zameranie) a myslím,ž e práve tým robím dobré meno dredáčom Som hrdá na to, že mám dredy a že dokazuje dennodenne ľudom to, že dredáči niesú len vygumovaní húliči...Budúcnosť ma zaujíma len preto, aby si mohla dovoliť slobodu, lebo tá je pre mňa najdôležitejšia ale dredy si dolu dať nechystám
Mam dredy, sice iba 2 roky ale skusenosti som si s nimi zazila mnoho. Predsudky ako fetaci, nezavislaci a urcita anarchia ma len pobavia. Len tak pre info: nefajcim, nehulim, nie som proti spolocnosti a dredy si umyvam kazdy tyzden. Jediny dovod preco mam dredy je ze to beriem ako uces kazdy iny a rada sa lisim od sirokej masy ludi. Na SR je tazke uplatnit sa. Sme moc konzervativna krajina. Zatial som este len na vyske, ale vidim chabe vyhovorky zamestnavatela ked ziadam o brigadu. Ratam s tym ze po vyske pojdu dole. U nas "dredaci" nemaju buducnost. Tento uces je vhodny len pre mladych ktorym nevadia negativne reakcie okolia a to ze budu vzdy oznacovani ako rebeli a ludia bojujuci proti spolocnosti.
...hoci mam dredy pracujem na urade...kazdy den som v kontakte s ludmi...nemam negativnu skusenost..ani sef nemal problem...prave naopak kolegom sa to paci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
súhlasím s druhou polovicou @1
No ČR je "trošku" viac pred nami...
Nikdy by som si to nedal.
a tohto chlapa miluje!
ja si myslím že je to účes ako každy iný. ideme teraz odsudzovať niekoho že nosí dva copíky?
od účesu predsa nezávisí to aký človek je. kludne to može byť skvelý lekár či právnik, ktorý má proste rád dredy.
Čo sa týka otázky závisí od okolností. Napríklad v prípade nejakej umeleckej organizácie je to myslím priateľný/možno až žiadaný účes. Čo sa týka napríklad bankovníctva zase závisí od celkového dojmu.
Napríklad je rozdiel medzi:
a
Ale toto si povedať nemohol, tvoj príspevok práve porušil pravidlá sveta.
Ale no, mi teraz pokazíš moje trápne pokusy o humor
@13 skap
som nevedel