no ja som celkovo fascinovaná sadizmom a masochizmom (aj ako filozofiami). čítam o tom dosť veľa esejí, sledujem si blogy z komunity, čítam markíza de sade i leopolda von sacher-masocha.
osobne mi je omnoho bližší masochizmus, je omnoho poetickejší a je založený na dohode.
a v masochizme je žena-trýzniteľka naprosto dokonalá venuša.
Každému, čo jeho jest (alebo jesť? Nie som si teraz tak narýchlo istá...)
Ale na druhej strane... nie. Nerajcuje, nemám chuť to vyskúšať, nezaujíma. Podľa môjho osobného a SUBJEKTÍVNEHO názoru (dôraz na slovo "subjektívny" prosím!) je to iba istá forma zbytočnosti pre tých, ktorým nestačí to, čo majú, alebo, ktorí nevedia, čo od nudy so sebou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
aha! aha!
no ja som celkovo fascinovaná sadizmom a masochizmom (aj ako filozofiami). čítam o tom dosť veľa esejí, sledujem si blogy z komunity, čítam markíza de sade i leopolda von sacher-masocha.
osobne mi je omnoho bližší masochizmus, je omnoho poetickejší a je založený na dohode.
a v masochizme je žena-trýzniteľka naprosto dokonalá venuša.
maloktory chalan. vraj som "prijebana, sibnuta a uchylna".
@5 varechou Prudko erotické/romantické.
Ale na druhej strane... nie. Nerajcuje, nemám chuť to vyskúšať, nezaujíma. Podľa môjho osobného a SUBJEKTÍVNEHO názoru (dôraz na slovo "subjektívny" prosím!) je to iba istá forma zbytočnosti pre tých, ktorým nestačí to, čo majú, alebo, ktorí nevedia, čo od nudy so sebou.
Tak!
Kto to nevie - nech to nerobí ...
Potom sú z toho akurát tak zlé zážitky a negatívne názory ktorými potom ďalej ničíte predstavy začínajúcim
Hawk!