Myslím si, že na fajčení trávy (šalvie, hašišu) nieje nič zlé (keď niekto chce nech si fajčí koľko chce..) ale stretla som sa s častým odsúdeným ľudí ktorí kúria. Aký máte na to názor Vy?
Neodcudzujem to ked je to obcas... ale mam par kamaratov, teda skor jedneho konkretne, ktory huli v pdostate kazdy den a to uz si myslim ze je dost zla zavislost... a u nas na skole je takych dost.. a tych moc nemusim
Mala som obdobie kedy som hulila každý deň, pomaly som bola viac skurena ako triezva. A nemyslím si žeby ma to teraz dajak ovplyvnilo. Časom ma to prestalo baviť, teraz hulim priemerne tak raz za týždeň aj keď v poslednej dobe mam z toho viac zle ako dobre stavy. Takže si dávam pauzu. Tráva sama o sebe podla mna neni zla. A neznasam tie indivíduá ktorý odsudzujú všetkých hulicov a ešte k tomu im pičuju do fetakov. Ti o tom urcite dačo vedia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@mm47 a tých čo si zapália raz za čas?
@chingula
ked to chutí tak prečo nie
tiež mam pri sebe vela hulicov a nemám s tým problém
a inak môj názor, že:
Cav , pridem ta navstivit do basy
I smoke the ganja all the time ooooo ganja ganja, oooo ganja gun tralalala ._.
no a k tomu, neodsudzujem to,nevadí mi to, je to fajn, len prípady...čo už húlia dennodenne a inak ako zhúlených úž ich ani nevídam to už je moc