Legalizácia by bola fajn to je pravda. Ale užívať to, je tá najväčšia hovadina. Je to droga, návyková ako každá iná. Po čase človeku začne z toho zlyhávať krátkodobá pamäť a čím ďalej tým je to stále horšie a horšie.
Podla mňa by sa marihuana mala používať len na liečenie, keďže má liečivé účinky.
Môj názor na tému.. Marihuana.. kladný.. je to brutal fajné .. môžem povedať že ju ľúbim.. je zdravšia než alkohol.. a aspoň peniaze ktoré za ňu dám.. tak nejdú na cigánov.. a SOM ZA LEGALIZÁCIU !!! ♥
@darkkizz tak prepáč .. ale nemôžem sa už pozerať nato ako hrstka huličov sa snaží presadiť nejakú legalizáciu bijúc sa pri tom do prst s rečami typu.. my niesme vrahovia a podobne..
Skuste hadat z coho sa mi motala hlava, neskor sa dvihal zaludok a rano som mal suchoty.
A skuste hadat z coho sa mi hlava nemotala, nebolo mi zle, iba som bol jemne uvolneny a pokojny...
Ale vonkoncom by som neloboval za legalizaciu, stacila by dekriminalizacia...
Aby mladi obycajni ludia, studenti, buduci lekari, inzinieri, pravnici, atd. nemuseli ist sediet za 0.000001 g niecoho co vonkoncom nie je take skodlive, ako sa mnoho ludi snazi nakecat...
myslím že neskôr každý príde na to že peňazí sa dá zbaviť aj inak ako húlením-vyhoďte ich z okna ak sú vám také zbytočné je to to isté....(a že budúcnosť generácie)
Minule som čítal zaujímavý článok o narkomafii v mexiku. Viete, tá krajina kde už pár rokov majú baróni viac moci než oficiálna vláda a neboja sa to dať najavo. Takže, istý odborník sa k téme vyjadril, že jediné čo by mohlo zastaviť nelegálnu produkciu a distribúciu drog je- zlegalizovať. Všetky. Viem, že bežnému človeku je to ťažko pochopiť, no kto má 5 pohromade tak mu svitne.
Supply and demand ako sa vraví..kým budú junkies, bude potreba strieľať sa do hlavy kvôli pár gramom prášku, drvených rastlín, etc..
ja to tak milujem keď sa niektorí vyjadrujú k témam o ktorých nemajú ani poňatia a informácie berú od mamičky, od pani katechetky, z časopisu Bravo a z príspevkoch na fórach typu najmama.sk a podobných vysoko objektívnych, vedeckých karentovaných zdrojov... najlepšie je vypatlanosť mladých hodiť na drogy, ale to že dnešná mládež je totálne dementná vďaka hlúposti, lajdáckosti, zaneprázdnenosti a nezáujmu rodičov ktorí nevedia svoje deti ani vychovať do tohto sveta a tie sa potom nudia a píšu tu také obmedzené a úplne zbytočné príspevky, je oveľa smutnejšie a horšie než konope, to sa malo legalizovať a potenciál tejto rastliny mal byť už dávno využitý, no v dobe kedy sa dlhy riešia väčšími dlhami, ľudia čumia do monitorov a obžierajú miesto toho aby šli von a uživali si chvíľu a najväčší frajer je ten čo má najviac peňazí achievmentov, najrýchlejšie auto, najviac aplikácii na superphone, najdlhšie nohavice naviac fotiek o zrkadlo či najolajkovanejší status je diskutovať na úrovni s použitím podložených argumentov sci fi ako startrek
Momentálne mám názor velice kladný kedže som momentálne na velkej vlne nádherného pocitu štastia haha ... Legalizovat !!! A ked nie, tak mi nikto nezabráni ju vyhulovat tak ako doteraz... Peace
Asi tak isto fajn, ako vám, ktorí ju nefajčievate a nechýba vám. Len mi je ináč fajn. Tak isto ako sa cíti ináč, pankáč, hiphoper, katolík, ateista, budhista, taoista a hoc aký iný ista.
pre boha ľudia uvedomte si jednu vec keby ju zlegalizovali všetci tý čo teraz fajčia obyčajne cigarety tak by začali fajčiť marihuanu a to by ich časom viedlo aj k tvrdým drogám a o 15-20 rokov by fetovala 1/2 Slovenska
fajčím ..ja osobne by som bol za legalizáciu len si neviem predstavit ako by to vyzeralo v slovenskom chaotickom systeme ci by to nenapachalo vela skody ako by sa to zaradilo a ci by sa legalizacia nezneuzivala som zatial jednoznacne proti aj ked by sa mohli privierat oci..je to fajn tak ako to je =P povolil by som prirodu
Nech si kľudne húlia, čo chcú, kým to nebudú dávať malým deťom a som za legalizáciu (samozrejme, od 18+), aby sa zamedzilo dealerom to predávať malým deckám, čo si potom myslia, že sú páni sveta, keď si potočili jedno brčko...
dekriminalizácia stačí... ponúknem sa dosť často ale nevidím v tom nič hrozné, a kto tu pi*uje že je to hnusná droga tak nech si pozrie aké výrobky sa v jednotách a ostatných obchodoch predávajú najviac =P
@darkkizz ten afroman mi príde skôr ako varovanie pred tým =D
seci len na nu pozerate z pohladu ako keby to bol heroin alebo podonne veci ..sam so to hovoril pokial som ju sam nevyskusal . zmenil som na nu nazor a to ze su z tojo ludia vypatlany su len keci ..nehovorim ze som po tom najmudrejsi ...ked som ju nehulieval nevedel som sa v skole sustredit na ucenie maval som aj 5-ky no pri huleni mi to viac pali a dokážem sa naucit veci dvakrat rychlejsie .. a to sa tyka aj slohov .slohy neviem pisat ale po trave mam taku fantaziu ze dokazem zaplnit aj dve a pol strany zapar minut .. legalizaca by mohla byt ..radsej budem davat peniaz do travy nez na ciernych pristahovalcov t.j. ciganov
@51 vzhľadom na to že si myslím že je to sprostosť, na ktorú by som nikdy neminula peniaze, asi nie-nevyskúšala by som to...a vlastne s mojou astmou by som si raz potiahla a zadusila by som sa,preto mám taký postoj k fajčeniu a k húleniu.
Hulim casto a rad so zelenou som kamarat ano mala by sa legalizovat. trava nieje fet to mozu tvrdit len daky narodovci co fajcia kare svojim rackujucim lidrom
Moc rád si zahulim a Legalizacia neuškodi predo... kolko ludi marihuana zabila a kolko alkohol??? a čo ta tyka ten slečny na vrchu uuuuuplnee hore rád by som ju vydel medzi piatelmi na facebooku ....Najdi si Green Peace mám tam takeho rácika zelenehoooooo
Ja húlim, a z vlastnej skúsenisti viem, že popri húlení sa dá lepšie učíť, známky si môžete vylepšiť aj o 2 stupne...Oveľa lepšia a bez problémov zvládate každodenné situácie...Niekto poviem, že ten čo húli je feťák, chce len fetovať atď...Ale v niektorých prípadoch sú huliči vzdelanejší a kultivovanejší ako tí čo nehúlia....Som za legalizáciu, zničilo by to narkomafie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
A samozrejme, že by som bola rada, keby bola legálna
legalizácia by bola fajn..
legalizacia by nebola fajn
Podla mňa by sa marihuana mala používať len na liečenie, keďže má liečivé účinky.
Ten kto si da obcas nepotrebuje legalizaciu , ked je opatrny.
Ten kto huli vo velkom nech mi vyskoci.
a ak si dať, tak len v uzavretej partii, kde sa dobre poznáme... nerád sa cítim sprostý
Ale nevyhladávam....mám iné zdroje radosti
pohodka, klídek
@nicoll69 kedy dáme?
Trava je dobra, zazracna, genialna
Ale budem mať aj iné zboží asi na týžden... ti poviem osobne potom
@trapnakoca tak u mňa je alkohol na vyššej priečke, ale tráva je geniálna
proste mi to lezie ušami
Potom som si vypil...
Skuste hadat z coho sa mi motala hlava, neskor sa dvihal zaludok a rano som mal suchoty.
A skuste hadat z coho sa mi hlava nemotala, nebolo mi zle, iba som bol jemne uvolneny a pokojny...
Ale vonkoncom by som neloboval za legalizaciu, stacila by dekriminalizacia...
Aby mladi obycajni ludia, studenti, buduci lekari, inzinieri, pravnici, atd. nemuseli ist sediet za 0.000001 g niecoho co vonkoncom nie je take skodlive, ako sa mnoho ludi snazi nakecat...
filip
@76patka76 No.. len .. kurva, raz vyskúšať hrať zhúlená Vetu a zamiluješ sa do toho
Supply and demand ako sa vraví..kým budú junkies, bude potreba strieľať sa do hlavy kvôli pár gramom prášku, drvených rastlín, etc..
že legalizace trávy je vážná věc,
když zákony legalizaci neumožňujou,
legalizuj srdcem, legalizuj hlavou!
Nikdo nemá nikomu právo zakazovat,
ten pocit, kterej nemoh nikdy poznat,
ten kdo jen cigára hulí a alkáč kalí
nikdy nepochopí, že každý množství je malý
Asi tak isto fajn, ako vám, ktorí ju nefajčievate a nechýba vám. Len mi je ináč fajn. Tak isto ako sa cíti ináč, pankáč, hiphoper, katolík, ateista, budhista, taoista a hoc aký iný ista.
Love peace unity!
marihuanou nepohŕdam ale ... neobľubujem ju ...
@darkkizz ten afroman mi príde skôr ako varovanie pred tým =D
Inak tu toto jebnuté fórum moc nesledujem. Napadlo ma, založila som. A založím si to aj o tri dni, keď sa mi bude chcieť.
Pokiaľ to admin nevymaže, ty si môžeš tak akurát hundrať popod raťafák.
ALKOHOL: návykový sposobuje depresie, smrt pri predávkovaní, ničí mozgové bunky ...POVOLENÝ