Strašne veľa filmov má natočenú aj druhú,tretiu,štvrtú...časť.Musím povedať,že nie vždy sú to kvalitné diela.Často ide len o to zarobiť peniaze,nič viac.Čo si o tom myslite vy?
taky blair witch, alebo butterfly effect nemali mat nikdy pokracovanie
ale napriklad terminator..sice trojka uz nedosiahla kvalit dvojky, ale dotiahla pribeh a pointu celej serie do konca, co v podstate z obycajneho sci-fi urobilo nakoniec celkom realnu story..
čo ja viem... napr. Rychle a zbesile 1 bolo fantasticé... 2 a 3 sa mi nepáčia... ale zase 4 sa mi totálne páči ... a potom Pán prsteňov sú fantastické všetky... ... takže nie vždy sa to ďalšou časťou poserie...
záleží od konkrétneho prípadu. napríklad godfather boli všetky dobré. pán prsťeňov... to neboli pokračovania v pravom slova zmysle, to bola trilogia od prapočiatku ale mohli by napríklad aj hobita natočiť, alebo silmarion, ale toho sa asi nikdy nedočkáme, minimálne nie v tak skvostnej podobe, ako lotr.
Mas pravdu. Ako niekedy je to fajn, ale vacsinou ani nie. Napriklad pacil sa mi Sam doma 2 aj Sam doma a bohaty, ale vsetky tie dalsie napodobeniny su ako zo sutaze o najhorsi film.
Shrek 2 - najlepsieee .. Ale ano, vacsinou to uz tak dobre nevypali, ako ked je nieco "uplna novinka". Ale neviem, moznoze je to aj preto, lebo uz pozname to podstatne a dalsie diely nas teda uz nedokazu tolko prekvapit, pre co to potom aj dostava vacsi nabeh na "nizsiu uroven".
@Zimuska A co sa z nej v dvojke stalo (nevidela som)? Zrazu sa dala prefarbit na blond a odstahovala sa do LA, kde sa z nej stala, no... vyrazna kariesristka zalozena na hlboko modernom sposobe zivota?
@flussica skoro!!!!! dosli za nou ze John Smith zomrel!!!!!! a zobrali ju do londyna a ona sa tam zalubila!!! do nejakeho krala alebo co to bolo a najhorsie bolo ze john smith vobec nezomrel!!!!!!!!!!!!!! a prisiel za nou a ona ho ojebala!!! a ostala s hentym kretenom...
vidno ze ten kto to robil vobec netusil aka je pocahontas a bol to daky uplny kokot..
@newgeneration Akoze naopak?To mi chces tvrdit,ze vsetky filmy,ktore maju pokracovanie mas rad?Hovadina.Tomu neverim.Ano,pravda,je kopec filmov,pri ktorych su tie dalsie casti uplne skvele,a nepride mi to take,ze uz je to o nicom.
@2 Co sa tyka Terminatora,podla mna bola dvojka jednoznacne najlepsia.A je to film,ktory sa oplati pozriet aj viac krat.
@kiiky ja filmy veľmi nesledujem, takže ak si nejaký aj vyberiem, tak ma zaujme... a ak to má aj nejaké pokračovanie o to lepšie...kuk môj filmový fotoalbum
ale tak niekedy sa tie pokracovania vydaria, ak maju skutocne nejaky zmysel... ale knihy, ktore boli sfilmovane sa nedaju bazvat ako pokracovanie, pretoze je to jeden suvisly pribeh a bolo by to akoby ste si precitali jednu knihu a koniec... to je samostatna kategoria... ale zase je pravda ze na niektorych filmoch vidno, ze ide len o nutenu pracu, aby sa zarobili peniaze... a najhorsie by bolo ak by tam pouzili inych hercov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
taky blair witch, alebo butterfly effect nemali mat nikdy pokracovanie
ale napriklad terminator..sice trojka uz nedosiahla kvalit dvojky, ale dotiahla pribeh a pointu celej serie do konca, co v podstate z obycajneho sci-fi urobilo nakoniec celkom realnu story..
ale také Star Trek filmy by mohli robiť aj každý rok...11 častí je málo za tie roky
vidno ze ten kto to robil vobec netusil aka je pocahontas a bol to daky uplny kokot..
@2 Co sa tyka Terminatora,podla mna bola dvojka jednoznacne najlepsia.A je to film,ktory sa oplati pozriet aj viac krat.