Dnes som išiel zo školy trolejbusom a zrazu na jednej zastávke nastúpil rómsky harmonikár so svojím malým dieťaťom a hrali a spievali na "plné gule" asi ďalších 5 zastávok... Napriek niektorým frfľošom mi to spríjemnilo nekonečnú cestu a zažil som niečo n
no konkrétne toho harmonikára otravného sme s električky vykopali už to bolo fakt dosť a to sme mu to hovorili aj slušne, je to jednak proti pravidlám cestovania mhd a za druhé ma to nehorázne serie a ľudia sa ešte aj poďakovali
pred pár dňami som zažila tých "umelcov" s harmonikou cestou v električke, ale to nemalo totálne žiadnu úroveň, prechádzala nejaká ženska a hrala úplne nanič, peniaze za to chcela, ešte stála pri mne ako naschval čo som počúvala hudbu cez sluchatka a hrala mi stým hneď pri hlave... môže sa toto vôbec v MHD robiť ?
v lete som bola pár krát v centre mesta na T-com fieste, pouliční tanečníci a to sa mi celkom páčilo, pekne nahodení a malo to aj úroveň
čo ja viem...tých,ktorí majú talent si rada vypočujem...dokonca som raz do klobúka hodila jedným úžastným muzikantom na husliach v poľsku do klobúka pár zlotych ...ktovie,možno takýchto muzikantov niekto objaví a vytiahne ich hore..
a najradšej mám hudbu-bud gitara alebo husle..nič iné ma neoslovilo..
v mhd je to zakázané takže ich vykopnite von ako my, ľudia a vodič poďakujú a je po probléme a sťažovať sa nepôjdu keďže sami tu ani legálne nemajú byť ...
tú partiu som tiež zažil v 11stke a keďže som mal relatívne dobrú náladu tak mi nevadili horšie bolo keď raz na tej istej linke spustila partia možno 13r báb VIANOCE ŠALALA, to som chytal fakt nerv
Väčšina sú dobrí a samozrejme že im tam niečo šmarím. Napríklad minule v Žiline hral jeden ujko na harmonike takú nádhernú melódiu. Tuším sa volala Flashdance from neviem čo... Ale akože úžasné...
v MHD mi to brutálne vadí, ja vždy počúvam svoju hudbu a žiadna harmonika mi tam nechýba.
nič som tomu chlapíkovi nedala a ani nedám, takisto ani bezdomovcom so všelijakými časopismi - veď to aj ja by som si mohla vziať do ruky notabene a predávať...celkom slušný job.
Ak by bol niekto na ulici koho poznám a viem, že tie peniaze potrebuje a neprefláka tak nemám problém, ale čo ja viem, čo dotyčný neznámy bezdomovec či harmonikár s mojimi peniazmi spraví? Nehovoriac o tom, že ja študujem, pracujem na svojej budúcnosti, chcem slušne zarábať a makám, tak prečo by som mala podporovať tých, ktorí tak nečinia?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
v lete som bola pár krát v centre mesta na T-com fieste, pouliční tanečníci a to sa mi celkom páčilo, pekne nahodení a malo to aj úroveň
T-com fiesta je zas daco ine
a najradšej mám hudbu-bud gitara alebo husle..nič iné ma neoslovilo..
howgh!
Človek by im mal prispievať do "klobúka" už len pre to ich odhodlanie.
Ja im prispejem ak sa mi to páči.
typka hrajuceho na harfe a zopar harmonikarov.
nič som tomu chlapíkovi nedala a ani nedám, takisto ani bezdomovcom so všelijakými časopismi - veď to aj ja by som si mohla vziať do ruky notabene a predávať...celkom slušný job.
Ak by bol niekto na ulici koho poznám a viem, že tie peniaze potrebuje a neprefláka tak nemám problém, ale čo ja viem, čo dotyčný neznámy bezdomovec či harmonikár s mojimi peniazmi spraví? Nehovoriac o tom, že ja študujem, pracujem na svojej budúcnosti, chcem slušne zarábať a makám, tak prečo by som mala podporovať tých, ktorí tak nečinia?
viem, vyznieva to asi kruto, ale taká je realita.