Súhlasím so zlúčením, pretože by to mohlo znamenať minimálne na manažmente týchto inštitúcií úsporu.
Ale aby sa rušilo Rádio_FM, ktoré je jediným rádiom tohto typu na Slovensku (aj keď p. minister Krajcer tvrdí niečo iné, je to zrejme jeho hluchotou), tak to rozhodne nie. T.j. moja výhrada.
suhlasim s usporami, ale Radio_FM je pre mna jediny rozumny dovod preco platim koncesie. Inak by sa stali uplne zbytocnou a nepotrebnou danou z mojho pohladu.
keby to stv 3 za nieco stalo tak by som bol proti ale stv 3 nie je vobec vyuzivane a vacsinou vysiela to iste co stv 2. huste tv v pohode nahrazda stv 3 kedze vysiela corgon ligu, slovnaft extraligu , hadzanu etc...
krajcer je asi fakt hluchý, ak nepočuje, čo sa hrá na FM ku a čo na ostatných komerčákoch.
ale ak by som mal istotu, že sa založí nejaké nové súkromné rádio tohto štýlu, tak som asi za spojenie. sú to len zbytoční dvaja darmožráči zo štátnej kasy. je však pravda, že asi záleží aj na riaditeľovi, pretož za rybníčka bola STV najlepšia slovenská TV stanica.
ach matko.. nic proti priaznivcom radii Expres a fun, ale ludia, skuste pocuvat hudbu.. to na okraj..
Dalej.. radia FM je skoda, je to zrejme jedine radio na Slovensku ktore sa da pocuvat dlhsie ako 5 minut. Ale uvedomme si zakladnu vec, dnes uz nie je priestor na to aby taketo radio zivil stat. Je potrebne aby sa radio zivilo samo. Bohuzial na slovensku je to tak, ze kto nehra Desmod ten sa neuzivi.. takze pekne zamavame alternativnej hudbe na rozlucku, vyhodime radia a budeme pocuvat uz len mp3.. kde sa nam paskvil komercnych radii objavit nemoze..
@18@delioncourt - v podstate súhlasím, aj keď nie celkom Predovšetkým by som neodsudzoval nikoho za to, čo počúva - nech si každý počúva, čo chce. Faktom je, že sa nájdu aj na Slovensku súkr. reg. rádia, ktoré hrávajú dobrú hudbu, nenechávajú výber hudby na SW, za dramaturgiou sú cítiť ľudia, nehrajú striktne podľa playlistov a nepodaliehajú značným tlakom hud. vydavateľstiev (torácie a pod.). Radio FM patrí rozhodne medzi tie lepšie, napriek všetkému je na trhu cca 20 rokov a jeho počúvanosť de facto stále len klesá a existuje ešte stále možno len vďaka tomu, že je začlenené do VP sektoru. Ak je skutočne životaschopné, malo by sa z neho vyčleniť.... aj taká Regina alebo Lumen sú na tom s počúvanosťou lepšie, ako FM - a pre každé takéto médium je počúvanosť smerodatná... alebo by aspoň mala byť.
Tiež nevidím na dnešnom presýtenom med. trhu dôvod na existenciu STV3, myslím, že z ekon. hľadiska i z hľadiska toho, čo VP TV prináša, by boli 2 TV okruhy celkom postačujúce.... a k samotnému zlúčeniu - za predpokladu, že by boli v doz. rade skutočne kompetentní a funfovaní ľudia, mohlo by to fungovať...
ked uz vlada chce na niecom setrit, nech si nekupuju limuziny za niekolko milionov, nemenia notebooky kazdy mesiac, nerobia nezmyselne referenda atd atd...
na stv pozeram iba raz za cas DR.HOUSE a take blbe radia kde pustaju nase slavne slovenske pesnicky nemam rad. iba europu2. cize suhlasim, nech zrusia vsetky stv aj sro.
@semirjedebil ty si asi nikdy nepočul Fm-ko, pretože na Fm-ku nedávajú ľudovky! Ľudia ho majú radi pretože to niesu komerčné sračky a nedávajú tam pop stále dookola
Je mi to jedno. A uz ste poculi o tom ze ma byt fond z ktoreho sa budu akoze odskodnovat ludia, po zaplavach ap. A o povinnom zakonnom poisteni nehnutelnosti, ktore bude vlastne zivit tento fond?
@20 v podstate s tebou suhlasim, mozno som mal byt miernejsi.. ale vies, je smutne ze na slovensku ma problem udrzat sa jedine radio ktore nehra komercnu hudbu.. a ze ludia su proste expresoidni... kedysi pred 10-15 rokmi som pocuval FUNko pretoze tiez hrali veci ktore nepatrili k mainstreamu.. a vsetci vieme kam to dospelo...
Tu v CR je mnoho alternativnych, rockovych, a roznych inych radii a kazde zije. Neviem ci si pocula Radio1. To je naozaj alternativa.. a uz su na trhu viac ako 20 rokov a pocuvanost maju vybornu. Podobne cesky Expres, ktory je tiez jedno z alternativnejsich radii..
Problem je, ze vlastne na slovensku clovek nema na vyber...
@husky Fakt nie je perdo iných dôvodov? A ty choj aj pre FMko, ale ja ho (už) moc nepočúvam Okrem toho že už ho nie tak nedávno trochu zkurvili ( » medialne.etrend.sk/radia-spravy/ra... ) tak v tomto prípade zdravím voličov SaS, toto rádio zrušil ich minister..
kazdopadne priorita by mala byt televizia, kedze tam sa leje najviac penazi von oknom a urcite to chce novy manazment, lebo sa to za chvilu cele zruti...
suhlasim, skoro vsade inde su statna televizia a radio spojene, tak preco nie aj u nas... a radio FM nepocuvam, prekvapuje ma, ze si zrazu naslo tolko fanusikov na birdzi, a hlavne ma to prekvapuje, ked ludia napisu, ze: Radio NEPOCUVAM, ale nase FM-ko nam nesmu vziat!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Ale aby sa rušilo Rádio_FM, ktoré je jediným rádiom tohto typu na Slovensku (aj keď p. minister Krajcer tvrdí niečo iné, je to zrejme jeho hluchotou), tak to rozhodne nie. T.j. moja výhrada.
Nehovorim to casto ale PODME DO ULIC!
ale ak by som mal istotu, že sa založí nejaké nové súkromné rádio tohto štýlu, tak som asi za spojenie. sú to len zbytoční dvaja darmožráči zo štátnej kasy. je však pravda, že asi záleží aj na riaditeľovi, pretož za rybníčka bola STV najlepšia slovenská TV stanica.
ale nepočúvam často rádio... a keď už tak Expres alebo Europu 2
Dalej.. radia FM je skoda, je to zrejme jedine radio na Slovensku ktore sa da pocuvat dlhsie ako 5 minut. Ale uvedomme si zakladnu vec, dnes uz nie je priestor na to aby taketo radio zivil stat. Je potrebne aby sa radio zivilo samo. Bohuzial na slovensku je to tak, ze kto nehra Desmod ten sa neuzivi.. takze pekne zamavame alternativnej hudbe na rozlucku, vyhodime radia a budeme pocuvat uz len mp3.. kde sa nam paskvil komercnych radii objavit nemoze..
Tiež nevidím na dnešnom presýtenom med. trhu dôvod na existenciu STV3, myslím, že z ekon. hľadiska i z hľadiska toho, čo VP TV prináša, by boli 2 TV okruhy celkom postačujúce.... a k samotnému zlúčeniu - za predpokladu, že by boli v doz. rade skutočne kompetentní a funfovaní ľudia, mohlo by to fungovať...
Tu v CR je mnoho alternativnych, rockovych, a roznych inych radii a kazde zije. Neviem ci si pocula Radio1. To je naozaj alternativa.. a uz su na trhu viac ako 20 rokov a pocuvanost maju vybornu. Podobne cesky Expres, ktory je tiez jedno z alternativnejsich radii..
Problem je, ze vlastne na slovensku clovek nema na vyber...
kazdopadne priorita by mala byt televizia, kedze tam sa leje najviac penazi von oknom a urcite to chce novy manazment, lebo sa to za chvilu cele zruti...
zatiaľ jediný človek, ktorý sa mi ozval negatívne na moju recenziu
ak zrušia rádio FM osobne zavraždím Krajcera kokota škaredého, úplne zrujnovať kultúru na Slovensku