s chlapom by som sa uprimne bal , nieze sa mi paci predstava vtaka v hube ale pride mi stale prijemnejsia nez keby bol v jej ustach... a s zenskou by som sa tiez bal ze sa jej to prilis zapaci a opusti ma pre zenu. darmo ja sa moc bojim o veci na kt. mi zalezi ale vedel by som strach prekusnut a oddat sa niecomu novemu...
ale ked uz trojka so zenskou tak skor aby sa ony dve hrajkali mna nelaka vo vztahu ist do inej pred ocami ked mam svoju a pritom este pri nej
Ľudia - začnite si už konečne uvedomovať, čo robíte z tohto sveta!!! Miesto pelechu, zvrátenosti a smilstva! Zamýšľate sa niekedy nad tým, že po smrti, ktorá príde o chvíľu budete musieť predstúpiť pred večného Sudcu?
Antaresko - ži život v láske a nie vo zvrátenosti.
mne frajer povedal, ze keby som s niecim takym prisla, bol by zo mna velmi smutny. je to v mojej hlave proste nespravne, ked dvaja ludia co sa lubia idu do trojky. a zas ked sa dohodnu traja nezadani ludia neviem, nerobila by som to, je mi jedno ci to robi niekto iny
Bol som v trojke, ale nastastie som bol tak opity, ze sa mi nepostavil, takze som robil len tie ostatne veci... ale keby mam priatelku, tak by som do trojky urcite nesiel... a hlavne keby mi to ona navrhne, asi by som bol velmi sklamany...
no.......keby mi to priateľka (ktorú nemám (ach) beriem to ako "okorenenie intímneho života" ale s tým, že keby to boli ďalší chlap, tak do toho asi nejdem, ale dve baby, prečo nie
trojka je nahodou fajn vec mame staleho kamarata aj kamaratku, predsa len sa nehodi striedat a tiez je aj problem niekoho rozumneho do trojky najst aby nenarusal vztah podobne ale upozornujem ze je to len pre partnerov ktori si maximalne doveruju v tom pripade to sexualny zivot pekne obohati inak sa do toho neoplati ist
@antareskoo Sex v trojke nieje ideálny určite vo vzťahu, skôr ak sa traja nadržaní ľudia chytia a dajú trojku, inak nie. Ale ak tvojej priateľke nebude vadiť, že ho dáš do inej tak to svedčí iba o tom, že ťa chce iba na sex respektívne ju to nezaujíma.
sa ti len, zda, len ked nevies rozlisit lasku od sexu v tom pripade to nieje pre teba, z manzelkou som uz niekolko rokov a ver ze to nikdy nebolo len o peniazoch, kebyze chce mat niekoho len na sex tak by tiez nebola so mnou uz tolko kolko je, len si vieme proste uzit
moj pohlad na tuto vec je ze by som na to nepristupil. vadilo by mi vidiet partnerku sulozit s inym a keby to bolo v opacnom zmysle ze by som mal ja s inou v trojke tak by to zase muselo boliet ju. ak niekto pristupi na trojku ked je nezadany a chce to tak prosim. ale do vztahu to skutocne nepatri
Ked máte trojku , s frajerkou. nemusí to byt také že hneď prcáš tu 3 ženu, proste si dohodnete tak že ty budeš dávať len svoju a tá druha sa bude hrať iba s tvojou partnerkou (nemusím to snaď opisovať) je to fajn zážitok. Tak isto musíš ty aj tvoja partnerka to chciet, akonáhle to chce len jeden je zle ... keď si to všetko v hlavičkách urovnáte WHY NOT???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Nebuď kok. a využi situáciu
ale ked uz trojka so zenskou tak skor aby sa ony dve hrajkali mna nelaka vo vztahu ist do inej pred ocami ked mam svoju a pritom este pri nej
Antaresko - ži život v láske a nie vo zvrátenosti.
To je moja rada.
a môj názor ? nikdy... bolo by to pre mňa bolestivé
vola sa Francisco Lachowski-brazilsky model, moja platonicka laska
Neviem si predstaviť źe by som dvom dôverovala natoľko a zároveň mala také vhodné city do trojky...
teraz ako zadana urcite nie.