Akože v pohode, pokiaľ si nemyslia, že oni sú lepší, múdrejší a tak preto, že sú starší a my sme len smradi, ktorí sú blbí, keď majú vlastný názor a nesúhlasia s nimi. Proste keď si uvedomujú, že sú na stránke hlavne pre teenagerov, tak je jasné, že tu budú hlavne teenageri (Ako to povedať po slovensky? Ale násťroční je blbé slovo.).
Ale zas niektoré stupidity typu „Spala som s Arabom na diskotéke, nemali sme ochranu a všetko to pustil do mňa, už tri mesiace mi mešká menzes a neviem ani jeho meno, nemôžem byť tehotná?“ a keď jej potom polka ľudí povie, že určite je a má sa na to pýtať gynekológa a nie teenagerov na nete a ďalší jej povedia, že je *** a potom jej tak maximálne traja naivní povedia, aby sa nebála, že určite nie je, len preto, aby nehysáčila a ona sa im poďakuje, že to boli jediné normálne odpovede, tak to už je fakt vrchol.
mne je to jedno kolko rocny su tu ja si pisem s ludmi co su priblizne v mojom veku neviem preco by som mala vyhladavat ludi napr nad 25 , nechecela som sa teraz nikoho dotknut ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Akože v pohode, pokiaľ si nemyslia, že oni sú lepší, múdrejší a tak preto, že sú starší a my sme len smradi, ktorí sú blbí, keď majú vlastný názor a nesúhlasia s nimi. Proste keď si uvedomujú, že sú na stránke hlavne pre teenagerov, tak je jasné, že tu budú hlavne teenageri (Ako to povedať po slovensky? Ale násťroční je blbé slovo.).
Ale majú to poniektorí ťažšie sa tu presadiť, spomínam si na jednu diskusiu, kde bola hádka medzi niekým pod 20 a nad 30
je tu 14-stka, ktora je omnoho rozumnejsia ako ty
=D =D =D
Ale ako velmi starsich vlastne myslis?
neprekazaju mi.,
ozaj nie si ty Hrt z Dunaonline?
teda moj nazor je