Ono.. je mi to u riti. Nieje to síce pravidlo, ale je fakt, že ten, kto je megahviezda má určite relevantnejší názor na toto tu všetko okolo, ako niekto, kto tu je dva dni.
neviem prečo som si aspoň 5 minút predstavoval pod pojmom status slovo stav a teda zrušenie Nástenky.
hierarchiu a nejaké nadraďovanie nemám rád. veď nie sme v armáde. ale mohlo by sa to tu podľa hviezdičiek nastaviť na nadporučík, kapitán, major a nakoniec generál.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nezaujímajú ma statusy ani tajné čísla
a už to vidím, že presne toto isté napíše tu polovica ľudí a nakoniec polovica z nich bude klamať
Totálne.
Lebo......to zakaždým strašne poteší. Keď viem že je to zaslúžene a vidím výsledok toto čo robím.
Aj keď moje blogy sú hlavne moja egoistická záležitosť, píšem ich pre seba. Ale určite aj pre tých, ktorým sa páčia.
Ale stále mám pocit, že tie moje blogy proste nie sú to pravé, orechové.No to sem nepatrí.
Záver?
Mám rada statusy, tituly, hviezdičky, tajné čísla, fanúšikovanie, všetko
Aj statusy sú fajn, mne sa najviac páči kvietok
Asi tak.
hierarchiu a nejaké nadraďovanie nemám rád. veď nie sme v armáde. ale mohlo by sa to tu podľa hviezdičiek nastaviť na nadporučík, kapitán, major a nakoniec generál.
a nie je to šumafuk nakoniec?
ale je to pekné keď vidíš že sa ľuďom tu páči čo píšeš alebo fotky alebo čo...je to proste také milé