moj oco wela pije dokonca aj ked nema peniaze potom ma dlhy a mamka sa stara ze z coho poplati aj jemu poistku aj weci ale on len chodi do krcmy a potom sa hadaju lebo oco howori ze on zaraba a mama nie ze ona nezarobi za den otlko co on... no aj ma prawdu lebo mamka je krajcirka a on murar...lenze on to co zarobi prepije alebo wyrowny wy burg w krcme takze hoci mam 13 ale doteraz som ho w normalnom stawe casto newidela to len ked nema peniaze alebo je chori tak wtedy normalny aj porozprawat a snim da ale ako nahle dostane peniaze neda sa to...a tie ich hadky su strasne...raz mamu aj udrel a ked sa s to stalo raz...tak newiem...tod o mojom ocowi
moj tatko je taky pripad...ale zvykla som si na to a v pohode to funguje...ked je opyty da viac penazi...a ked mu dojde ze nici sam seba bude uz neskoro
ja tiež nemám takú skúsenosť ale podľa mňa keď rodičia pijú alkohol a pritom kašlú na svoje deti, tak tam vznikajú najväčšie psychické problémy niekedy sa od toho vyvíja aj to, že začnú deti na seba upozorňovať rôznymi spôsobmi ako Emo, alkohol, cigarety, pokusy o samovraždu, a iné veci - to sú čisté volania o pomoc (nehovorím, že každý kto toto praktikuje, tak je to presne o tomto! a tiež tým nechcem uraziť žiadneho z prítomných alebo rodičov!)
Ale ja newem ci ste vsetci pochopili o com je rec Kamoskini rodicia piju a ozeraju sa a nie ze jej alkohol nedaju ale co potrebuje chce sit na dovolenku nedaju jej ale alkohol si kupia
@10 wies aj kamaratky mi powedali ze som EMO som sice metal ale kreslim take obrazky su abstraktne proste nic newyjadruju ja wiem kreslit len takto najkrajsia wec co je ozajstna som nakreslila srdiecko cele je pozasiwane poplatane a w strede ma taku welku puklinu cez cele a na kraji z neho wyteka krw...ale inac len abstraktne a za to mi powedali ze som EMO tak newiem ci som alebo nie...podla mna som skor metal mam ho radsej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Btw @1 to mam chapat ako ze sa stazuje ze rodicia jej nenaleju???
Furt si z nich robím prdel ...
A susedia 10 krát povedia, že nechcú a ocino 10krát vtiaravým hlasom "ale daj si ešteee, málo si mal" ...
Hej hej, je to hrozná nespravodlivosť, že kamoške nenalejú, svine jedny
To si chcela počuť?
A to ja nechápem, ľudia často ani hovno neponúknu, ale alkohol by do človeka priam liali ...
Hm, tak sa ospravedlňujem, nejak inak mi to z toho vyznelo
To jej nič nedávajú teda asi symbolizovalo nejaké "normálne veci", ja som to pochopil ako alkohol ...