ak sama, akože som sama na ulici, tak dobre. ak sama v zmysle bez spoločnosti, tak sa pravidelne obzerám, a kráčam rýchlejšie ako bežne, teda pokiaľ je to tak po desiatej. a mám zvyk prechádzať na druhú stranu cesty ak po mojej ide niečo, čo vyhodnotím ako indivíduum. niekedy vyzerám vážne vtipne, keď chodím zo strany na stranu aj 4-6krát
vyvoláva to vo mne pocit tajomna a pre mňa vlastne bezmocnosti(u mňa žiadne bojové umenie nehrozí ...ale predsa si to užívam...mám rada tmavé uličky niečim ma veľmi fascinujú...a ten adrenalín,ktorý mi vrie v krvi je neopísateľný...
v poslednom čase nechodím moc sama po tme...a keď sa tak stane...tak uvažujem, čo by sa mohlo stať...ale nejako obzvlášt sa nebojím..keďže mám rada nočńú oblohu...aj keď v BA..ehm..aspoň ten mesiac vidím...
Ale keď v Petržalke sama nočnou ulicou...tak sa vyhýbam všetkému, čomu sa dá vyhnúť...
ako kde a ako kedy. napríklad v sobotu v noci, keď idem z nočnej o nejakej jednej, sa určite necítim bezpečne.. ale keď idem o takej piatej, tak to je v pohode, ale ten spomínaný kaser to istí, predsa len sa mi už pár nepríjemných vecí stalo..
Ked som v meste, sam nocnou ulicou nejdem a byvam pri konecnej, takze mi to je jedno. Ked som triezvy je mi zima a ked som opity, vtedy mi je vsetko jedno Takze nebojim sa, tak to ma byt!
noo, ja mávam taký pocit strašnej slobody, keď som nejako neskoro v noci sama na ulici... a taktiež sa obzerám a čakám kým na mňa niečo vyskočí spoza rohu, ale to len pre moje abnormálne abstraktné myslenie
podla toho akou ulicou ked idem v noci mestom to ma moc nebavi lebo vselijaki ludia po ceste alebo po chodniku lezia a tak ich musim prekracovat ale nie
cez mesto ma moc nebavi ist v noci lebo neviem proste to je nuda
ale ked uz som na ulici mojej tak to mam fest rada to je v pohode tam uz nik len macica mi vzdy ide naproti.inteligentny.maciak.
dobry pocit.. ale radsej sa v noci prechadzam mimo mesta niekde na luke alebo v lese... citim sa tam ovela bezpecnejsie ako v meste.. ale nemozem povedat ze by som citil strach .. to dakedy ked som bol mensi tak obcas hej ale teraz nic
Nuž.. ja bývam tak strašne od weci..he že cestou tam nie je nič hrôzostrašné.. a tak rada tak chodím.. aj večer.. nebojim sa nejak tmy vonku... ked idem domov.. skôr v dome viac... hehe... a cítim sa super.. voľná... a v ušiach mi niečo na plné pecky hrá..a môžem aj rozmýšlať pri tom... super
vacsinou si to vychutnavam a obcas si zelam stretnut nejakeho nacka alebo drogoveho dilera aby moje paste s nimi trochu podiskutovali ale to len obcas mam taku naladu, inak si to vychutnavam...no a v niektorych stvrtiach u nas sa dokonca obavam trochu...lebo sa tam vyskytuju dost jebnute individua
uplne to milujem hlavne, ked som fakt sama a nikto nikde, ale ak aj na ulici niekto je tak sa nevyhybam alebo tak.. hrozne mi leze na nervy, ked idem s kamoskou a celu cestu pocuvam ze niekto moze vyskocit z krikov a prechadzam jak debil na druhu stranu vzdy, ked je niekto na tej strane ulice jak my a podobne kraviny
jedna z vecí,ktorú chalanom a chlapom naozaj veľmi závidím je,že sa môžu v kľude pohybovať v noci vonku a nemusia sa báť,že ich prepadne,alebo znásilní nejaký úchyl...
ja sa v noci veľmi bojím chodiť sama.vždy som radšej,keď ma ide niekto domov odprevadiť,lebo bývam na konci mesta.
za toto som vďačná môjmu jednému kamarátovi ktorý ma nikdy za tie roky čo sa poznáme nenechal ísť samú... z neho by si mali brať príklad všetci chalani
@Flleur no vidis aj takych poznam ...tak skus spravit prvy krok ty...sak si vravela ze je t oazda jediny normlany chalan,z ktoreho si mame brat priklad...tak pre koho ho teda odkladas????
@frxxx nemôžem urobiť prvý krok,keďže som sa po 4 rokoch vzdala myšlienky,že by tým odprevádzaním niečo sledoval a našla som si chalana a už som skoro dva roky zadaná
nič si pre nikoho neodkladám,len 6 rokov je dosť dlho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ale keď sa idem večer prejsť, tak mám rada tmavé ulice, dokonca vyhľadávam tie, ktoré su pomenej osvetlené.
radšej nepríjemnostiam predchádzať, než ich potom riešiť.
Ale keď v Petržalke sama nočnou ulicou...tak sa vyhýbam všetkému, čomu sa dá vyhnúť...
"Dufam, ze stretnem nejake osamele bojazlive pekne dievcatko, *evil laughter*"
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ale raz to bolo strasne, lebo som mala utkvelu predstavu, ze niekto je za smetiakom, a ked pojdem naokolo tak na mna skoci
milujem to ticho, noc a svetlo poulicnych lamp
najlepsie s nejakou hudbou
cez mesto ma moc nebavi ist v noci lebo neviem proste to je nuda
ale ked uz som na ulici mojej tak to mam fest rada to je v pohode tam uz nik len macica mi vzdy ide naproti.inteligentny.maciak.
jaro dragan
ja sa v noci veľmi bojím chodiť sama.vždy som radšej,keď ma ide niekto domov odprevadiť,lebo bývam na konci mesta.
za toto som vďačná môjmu jednému kamarátovi ktorý ma nikdy za tie roky čo sa poznáme nenechal ísť samú... z neho by si mali brať príklad všetci chalani
aspon premna , vcelku fajn
nič si pre nikoho neodkladám,len 6 rokov je dosť dlho