na hovno pondelok (5h) a piatok (6h) sú úplne lahké dni a utorok (7h),stredu(6h) a štvrtok (7h) zas úplne nahovno.... ale proste celkový dojem je zlý .D ale na druhej strane skoro každý deň nám nejaká hodina odpadáva (ešte doteraz sme nemali 7 )
@h8u kamaratka chce ist studovat buduci rok to iste, len do Viedne, a co som jej pozerala predmety sa mi zdalo, ze toho jazyka ako takeho tam maju viac, v pomere ku kulture atd...a ja vlastne zacinam tento rok skandinavistiku, co je sice uplne rozdielne ale v istom zmysle aj podobne a prekvapilo ma, ze toho jazyka tam mam celkom menej ako som ocakavala tak len pozeram, ze ty ho tam mas tiez v mensom zastupeni...
@lenuli akože čo chceš mať viac jazyka? o__O jazyk je len jeden proste, takisto písmo jednoducho je to jazyk zbytok som si navolila sama, koľko som chcela..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
a šak dobre
pohodička 8)
som spokojná
Ale piatok mám voľný
v origináli by ste sa nevyznali
@coleshepter lebo je to super ^_^ ale budúci štvrťrok budem mať humanitné len :´ ´ ´(
akože fakt, toto je geniálny rozvrh podľa mňa
ale v pondelok mam 3h, v utorok 2h, v stredu 1 prednasku, stvrtok 3h a v piatok 2h...
Ale ešte nie je hotový... (seminár = diplomový seminár)
Párny týždeň:
Pondelok-Streda 7 hodín.
Štvrtok-Piatok 6 hodín.
Nepárny týždeň:
Pondelok 6 hodín.
Utorok-Štvrtok 7 hodín.
Piatok 6 hodín.
no to som zvedava ci mi tu ten obrazok pekne hodi jak ma
UTOROK MAT BIO SJL NJ FYZ DEJ MAT
STREDA NEJ SJL GEG MAT NBV TV
ŠTVRTOK FYZ SJL MAT CH VUM NEJ
PIATOK MAT BIO GEG SJL DEJ TV
asi tak
a ja nemam este finalny rozvrh
fakt je to hrôhrôhrôzaaa :´(
a vyjebte sa zo všetkých tých skratiek mne to ešte stále robí problémy
Buhuhu
Utorok: 1 prednaska vecer
Streda: cely den
Stvrtok: cely den
Ale kedze popritom mam pracu, tak makam cele dni od rana do vecera. Jou, jouuuu!