ja necháoem ako to môžeš tak riešiť veď normálka aký máte vzťah ku kamionistom? čo sa len na toto dá povedať? keď robia kamiony zapchu na cestach a neda sa ich predbehnuť tak nie veľmi dobrý
kamiony su super uz od malicka som v nich lozila takze som na ne zvyknuta ale este som nesoferovala ale chcela by soom a je to super sa len tak vozit a vyvalovat sa na tej posteli bola som par krat s ocom v Nemecku
o tom by som vedela rozprávať hodiny a hodiny, môj tatino sa v tomto pohyboval celý život. keď bol iba šofér, bolo to v pohode, keď bol viac, pripravilo ho to o zdravie.
Nemam rada kamiony, hlavne ked na zladovatelej horskej ceste sedim v aute ktore sa nachadza medzi dvoma obrimi vozidlami ...a riadit by som to nechcela...je to moc velke na to aby sa mi chcelo kazdu chvilku sledovat ci sa s tym zmestim,nevyburam a tak
Mám k tomu veľký vzťah a aj musím mať keďže otec vlastní dopravnú firmu. Jazdil somv kamióne dosť, hlavne s ujom je to sranda. Ale teraz sa k nemu len tak nedostanem no mám vodičák na nákladiak (nad 3,5tony čo sa tiež už berú ako kamióny), jazdil som na tom a možno si tak budem aj privirábať uvidí sa
moj otec je kamionista uz dlhe roky, casto som s nim isiel v kabine aj sa mi snazil nieco nasukat do hlavy o riadeni ale ked som videl tie medzirychlosti tak ma to hned preslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
To boli zážitky
kamiony su super uz od malicka som v nich lozila takze som na ne zvyknuta ale este som nesoferovala ale chcela by soom a je to super sa len tak vozit a vyvalovat sa na tej posteli bola som par krat s ocom v Nemecku