Snažím sa prírodu ochraňovať, ale len potiaľ, pokiaľ moja schopnosť siaha. Švagriná je v organizácií Greenpeace a pred rokom/dvomi sa dostala do väzenia, pretože pomaľovali elektrárne na znak vzbury .
Ochranár prírody? Ako by som ho mala brať, je to človek ako každý iný len s rozdielom, že nemá nasraté v hlave...
triedim odpad, nevyhadzujem smeti na ulici, inak nejako extremne neriesim a este sa mi nikdy nikto nepredstavil ako ochranar prirody a keby to spravil, asi by som si myslela, ze je to clovek
@berenike Je to normálne....taký enviromentalisti nám pripadajú jak z iného sveta bojujúci za nekonečne čistú planétu, ale pravdou je, že sú to pokrytci, až smiešny ľudia.......pozri si film Diktátor a tá mladá žena(čo tiež bojuje za čistú planétu) ako smiešne to vyzerá!
@berenike Ešte by som chcel povedať, že sú to zvyčajne fanatici, ktorých osobne by som strieľal rovnako ako cigánov Budte radi, že máte každý deň jedlo na stole, elektrinu na pozeranie telky a jebte na kecy ohľadom znečisťovania planéty!
@berenike Predsudkov? Tak to sú dosť divní ľudia... A tak to aj potom vyzerá, vážne smutné...
Ale veľmi ma potešilo, že bol použitý názov environmentalistika a že sa možno konečne dostal do povedomia namiesto v tomto zmysle nesprávne zaužívaného pojmu ekológia, no až potom som si všimla, že študuješ enviro
Poznám, dokonca som z neho skladal skúšky. Enviromentalistika ako obor je nám úplne na velké kulové lebo nedokáže ovplyvniť priemyselné koncerny a monopoly.... sú to len tlčhuby ktoré rozprávajú ako by tu mohlo byť krásne keby ľudia recyklovali, šetrili energie... To nech hovoria najväčšiemu znečisťovateľovy Zeme ten čo rží chleba- Svetovej tieňovej politike a nie tým chudákom ľuďom čo zato nemôžu a vytvárajú len omrvinky.
a "pomalovat elektraren na znak vzbury" je prave ten znak smiesneho a primitivneho aktivistu
a rozlisujem medzi pojmami environmentalny technolog/inzinier vs environmentalista vs environmentalny aktivista. Prvy evokuje skor niekoho kto realne zavadza a pracuje s technologiami v prevadzke, hlada nove riesenia a tym skutocne pomaha setrit zivotne prostredie, druhy evokuje niekoho kto ma skor teoreticke znalosti a k tomu tretiemu sa uz asi neoplati nic pisat.
mam vztah ku prirode ako normalny racionalne rozmyslajuci clovek.
Environmentalistika je náuka o životnom prostredí. Využíva poznatky vedného odboru ekológie, skúma pôsobenie človeka na ekosystémy, zaoberá sa prevenciou znečisťovania životného prostredia, nápravou vzniknutých škôd a prevenciou nežiaducich zásahov.
a ochranari su celkom v pohode, len niekedy to prehanaju a ludia ich potom nechapu a potom vyzeraju ako blazni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ochranár prírody? Ako by som ho mala brať, je to človek ako každý iný len s rozdielom, že nemá nasraté v hlave...
Ale veľmi ma potešilo, že bol použitý názov environmentalistika a že sa možno konečne dostal do povedomia namiesto v tomto zmysle nesprávne zaužívaného pojmu ekológia, no až potom som si všimla, že študuješ enviro
Berem ho ako: Odpáľ Greenpiece of shit
a "pomalovat elektraren na znak vzbury" je prave ten znak smiesneho a primitivneho aktivistu
a rozlisujem medzi pojmami environmentalny technolog/inzinier vs environmentalista vs environmentalny aktivista. Prvy evokuje skor niekoho kto realne zavadza a pracuje s technologiami v prevadzke, hlada nove riesenia a tym skutocne pomaha setrit zivotne prostredie, druhy evokuje niekoho kto ma skor teoreticke znalosti a k tomu tretiemu sa uz asi neoplati nic pisat.
Environmentalistika je náuka o životnom prostredí. Využíva poznatky vedného odboru ekológie, skúma pôsobenie človeka na ekosystémy, zaoberá sa prevenciou znečisťovania životného prostredia, nápravou vzniknutých škôd a prevenciou nežiaducich zásahov.
a ochranari su celkom v pohode, len niekedy to prehanaju a ludia ich potom nechapu a potom vyzeraju ako blazni.
mam k tomu pozitivny vztah a sam sa podielam na ochrane prirody..
@hoperpohroma to viem aj bez teba moja
Zabi bobra, zachrániš strom.
dakujem za komenty ak mate co k veci povedat prispievajte dalej ..musim si to este raz precitat a poslem nejake reakcie ..