ides si dat tetovanie na brucho, gratulujem ze nevies ani ake. tu mas scenar : obkukavas pol dna potetovanych typkov a ti skrsne v hlave myslienka ze co tak si dat tiez nieco take, ved je to take cool. das si tam vytetovat prvu debilinu co sa ti zapaci a budes presvedcena ze sa ti to bude dozivotne pacit a bude to to najlepsie rozhodnutie v tvojom zivote. o dva roky ta to bavit prestane a o 5 sa ti to zacne krasne deformovat jak kustik priberies abo ti len ovisne koza. have a nice day!
po tomto komentári tu budem za chlapa, ale daj si tam prsnatú ženskú tak, že keď náhodou otehotnieš a bude sa ti zväčšovať brucho, tak aj tej ženskej sa budú isté partie zväčšovať
...na čo si chceš dať tetovanie, keď ani nevieš aké a kde? (ach) tetovanie by ti malo niečo pripomínať, mať pre teba zmysel, byť pre teba výnimočné a tak...
a neviem... dať si niečo otrepané a potom mať blbý pocit, keď stretnem niekoho s takým istým tetovaním?
neviem sa udrzat, pretoze inak to povedat sa neda - si totalna pica ak sa na nete pytas co si mas dat vytetovat. to si ides dat tetovanie lebo je to cool alebo... ? prosim ta objasni mi motiv tvojho pocinu. totalny facepalm na take kravy ako si ty. ak nevies co chces tak si nic nedavaj. a v tomto moja tolerancia ide totalne stranou. ako sa mozes pytat uplne udzich ludi co si tam mas dat?? je zrejme, ze vobec netusic o com meles. uz len ten napis sam o sebe hovori za vsetko - idem sa dat tetovat, ale neviem co... oh.
ale aby sa nepovedalo ze som mimo temy - vytetuj si tam rozhadzane smeti a bordel.
Nedaj si nič keď nemáš nejakú životnú situáciu ktorá ťa ovplyvnila potešila či už spravila smutnú/ým alebo ak máš vieru napr Anjela-Na ochranu,Holubicu a podobne ale kerka bez zmyslu je dosť na piču.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Za peniaze si život nekúpiš
Nič viac ma nenapadá..(teda hej,ale to je teda dosť úchylné )
@majo16 alebo škorpióna čo ty na to
podla mna si to radsej rozmysli a nedaj si tam nic, podla mna by si to casom olutovala, ked teraz nie si pevne rozhodnuta
@11
a neviem... dať si niečo otrepané a potom mať blbý pocit, keď stretnem niekoho s takým istým tetovaním?
... ešte si to poriadne premysli a počkaj...
ale aby sa nepovedalo ze som mimo temy - vytetuj si tam rozhadzane smeti a bordel.