Tak do 100-120 eur by bolo najlepšie, ktorý má 8-16GB pamäť a prehráva hudbu minimálne 24 hodín. Rozmýšľala som nad ipod-om nano alebo niečím takýmto » www.alza.sk/philips-sa3ara1... .Poprípade čo iné odporúčate?
Osobne mám Nano (ale 5 generácie). Som veľmi spokojný na iTunes si zvykneš rýchlo a keď ho budeš ovládať nebudeš mať žiadny problém. Ak chceš nejaké podrobnejšie detaily. Píš TS
ten najnovší nano sa dá využiť aj ako hodzinky, čiže na ťaháky na písomky/skúšky by mohol byť viac ako dobrý
a bol tu spomenutý ipod touch, mám ho, je drahý a skončil som s ním pritom že viac ako na počúvanie hudby ho využívam na hry a wifi internet...takže radšej nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Buď nano alebo Classic.
Osobne mám Nano (ale 5 generácie). Som veľmi spokojný na iTunes si zvykneš rýchlo a keď ho budeš ovládať nebudeš mať žiadny problém. Ak chceš nejaké podrobnejšie detaily. Píš TS
a bol tu spomenutý ipod touch, mám ho, je drahý a skončil som s ním pritom že viac ako na počúvanie hudby ho využívam na hry a wifi internet...takže radšej nie