hm.. najextremnejsi? tak neviem co znamena extremny alkohol tak z chemickeho hladiska asi iny od etanolu som pil, alebo skor ochutnal glycerol... ale co sa tyka takych zvlastnosti... no okrem čuča som pil absinth, to je take silnejsie, silne domace palenky.... a tak.. ale neviem ci je to extremne... ale ked budu prašule, tak si kupim červovicu
@vlcica1989 ak by si niekedy mala záujem zmeniť si názor na absinth, tak odporúčam sa nepozerať na tie blbosti, čo nájdeš v slovenských obchodoch, ktoré majú len vysoký obsah alkoholu, ale chutia ako okena. radšej sa popozeraj po internete alebo zájdi napríklad do ČR do nejakej kaviarne, kde ponúkajú originál absinth so zvýšeným obsahom thujónu a výbornou anízovou chuťou má "len" 60% a chutí vynikajúco.
inak najdivnejšie, čo som kedy pila, bola asi zelená so salkom. fuj.
tak naj silnejsi bol original cierny absinth s anizovou chutou, a 80 percent... po stamprliku sme boli nie ze opity, ale taky strasne vysmiaty, zevraj to ma podobne ucinky ako THC
och a ešte u mňa "najextrémnejšie" bolo piť 18ročnú Glenlivetku (scotch whisky). pri uvedomení si, že za jedného panáka tohto (inak nepopísateľne vynikajúceho) moku by som si mohla dať večeru a pohár vína, som fakt chytila extrémne stavy
Asi jediné, čo som mal problém vypiť bol taký nejaký rakúsky domáci Marillenschnaps, jeden liter za necelé štyri euri. To som fakt skoro oslepol už keď som čuchol
@idiotproof tej som si tusim odmietla lupnut lebo uz len ten smrad mi dal zabrat ale odpoved znie aj tak nechutne smradlava jablkovica a vsetky domace slivovice, plus borovicka, gin a ine tymto tu podobne :S
@marttina ale kde, to uz je davno vypite.. alebo to rozozralo sklo a pretavilo sa cez litosfericke dosky do jadra ale mam odlozenu jablkovicu na svadbu rok palenia 85 kedze svadba nebude.. zeby sme to vyskusali? len bohvie ci ma s tym pustia do lietadla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
inak najdivnejšie, čo som kedy pila, bola asi zelená so salkom. fuj.
a este nejaku domacu 20 rocnu slivku
velejemný lieh - zloženie: lieh, cukor
vodka-vazne hnus
okena-s marhulovou chutou
a kusok alpy
a moja najhoršia skúsenosť? Domáca 70% ražovica okno som síce nemala, ale tie akty X, čo sme predvádzali s kamarátkou v poli boli absolútne nenormálne
Ale dobrá je aj alpa (lepšia ako ústna voda