Pravdepodobne za to budem zavrhnutá, ale pre mňa bol AVATAR veľkým sklamaním hlavne po dejovej stránke. Premárnené 3 hodiny života, radšej som si mohla pozrieť Pocahontas s rovnakým príbehom, ale krásne animovanú.
ciernu labut...to je hadam jediny cas v zivote, ktory naozaj lutujem a na smrtelnej posteli budem spominat nato ze som si vobec neuzil zivot, ze som mal zit naplno tie dve hodiny ci kolko trvalo to kolosalne utrpenie. proste, nikdy viac to nechcem zazit
@7 je jedna z tych veci, ktore boli natocene uplne zbytocne a nikomu by som to neodporucil
osobne pre mna je najhorsi film vobec BloodRayne Third Reich, ale ten vam odporucam vsetkym, lebo to je tak neskutocne zle, ze ja som sa na tom cely cas smial... v podstate v konecnom dosledku to bolo vtipnejsie ako 80 percent komedii, ktore som kedy videl
Za @delica poviem, ze Titanic 2, videla som to raz a ustavala som sa na tom, pretoze to fakt horsie natocit nemohli Teda, je to v principe dobra komedia Radim pozriet si, zasmejete sa
dobre je to fajn film ale iba chcem poznamenať že avengers nebol vôbec nejaký extra super film ako ho všetci ospevujú, bol neksutočne fajn ale to je koniec. - len toľko k tomu
a áno môj najoblúbenejší režisér ma sklamal vo filme Temné tiene.... podľa mňa to bola neopísateĺná sprostosť. -neodporúčam
jednoznacne little hercules in 3D.. A dokonca tam hraju 2 hviezdy americkeho wrestlingu, hulk hogan a big show... "odporucam" pozriet trailer, ak mate nato zaludok a sakra silnu psychiku, ale za pripadne nasledky na dusevnom zdravi si zodpovedate sami
@wayne vsetko nove slovenske ? ako si vydel naposledy novy slovensky film ze je na hovno ? lebo prave ze v poslednej dobe toho na slovensku vznika az nejako podozrivo vela dobreho...
@ork92 Tak fajn - to bol posledný film ktorý som videl a aj napriek tomu že ma teší že slováci začali točiť filmy, potrvá istý čas aby sa ich tvorba skvalitnila...
@wayne hmm, necudujem sa ti ze sa ti slovenska tvorba nepaci kedze nepoznas slovensku tvorbu, a pozeras nejake skrachovane existencie, chod do kina dakam a hned zistis ze mame aj dobre filmy, DOM, az do mesta az, a staci ak pojdes do lumieru a tam mas hend same dobre slovenske filmi...
nepoznám celú slovenskú tvorbu keďže nie som slovák, ale ak sú nejaké filmy ktoré by si mi mohol odporučiť tak mi ich napíš, ja si ich stiahnem, pozriem a posúdim...
parodie: disaster movie, epic movie, a dalšie....titanik 2, informátori,3 v jednej posteli (uplne nesympatický herec je tam a cele je to také divné), cesta do lesa,masaker na sš ( ten film kde zostanú zamknuté v škole a nejaká banda zlodejov sa dostane na školu a zabíjaju sa tam), muj milý denniček (zbytočne premrhaný čas)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
osobne pre mna je najhorsi film vobec BloodRayne Third Reich, ale ten vam odporucam vsetkym, lebo to je tak neskutocne zle, ze ja som sa na tom cely cas smial... v podstate v konecnom dosledku to bolo vtipnejsie ako 80 percent komedii, ktore som kedy videl
ale napriek tomu odporúčam
i ked, sú aj horšie, ale nenapadnu ma teraz
» www.csfd.cz/film/251874-smr...
Traparna jak das.
slovenské a české komédie + väčšina tínedžerských (lebo jediný druh humoru, ktorý poznajú, je iba perverzný alebo trápny).
a potom ešte také tie filmy, v ktorých sú hlavné postavy psy, čo rozprávajú... tie úplne najviac zbožňujem.
a áno môj najoblúbenejší režisér ma sklamal vo filme Temné tiene.... podľa mňa to bola neopísateĺná sprostosť. -neodporúčam
a k teme napr biela stuha...neviem ci ma nebavila nemcina alebo ciernobielost....nemohla som proste.....
Uplne súhlasím!