len totálne tupelo môže povedať, že akékoľvek meme komixy preňho nie sú vtipné. keď je vtipná pointa, tak postavičky môžu byť pokojne aj mačičky v skafandroch a proste budem sa na tom smiať, lebo pointa.
ale to bude asi ten pseudointelektuálny princíp, odmietať niečo v plnej miere len preto, že je to masové.
ja len toľko, lebo nememorujem tie, čo ma pobavili, ale niektoré z vyššie postnutých spĺňajú tieto parametre
@luc.ka suhlasim, je jedno co tam je dolezita je pointa a ked je smiesna tak je to hlavne ostatne veci okolo toho su len ako doplnok. Ale v kazdom pripade vacsina "meme" je velmi hlupa takze az tak velmi smiesne su neni
@luc.ka a čo ak niekomu tá pointa vtipná nepríde? BUM
býva to realistické, viem sa v tom nájsť, to uznávam, ale že by som sa na tom bavila...a ak na nejakom hej, nebol dosť dobrý na to, aby som si ho zapamätala.
z tohto som sa včera večer v posteli udrbávala asi 10 minút a zobudila som aj kamošku aby som jej to mohla ukázať aby sme sa z toho mohli udrbávať ďalších 10 minút
tak niektore su dobre ale nechapem ako sa moze niekto smiat 10 minut z jedneho obrazku mozno sa trochu pousmejem ale smiat sa ? no asi si uz vobec neviem uzivat tento zivot alebo neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a tých je veľáá
ale videla som aj lepšie len neviem nájsť
na tomto som sa smiala desiatky minut
ale to bude asi ten pseudointelektuálny princíp, odmietať niečo v plnej miere len preto, že je to masové.
ja len toľko, lebo nememorujem tie, čo ma pobavili, ale niektoré z vyššie postnutých spĺňajú tieto parametre
je to komix!
aj to s tým explorerom čo papá lepidlo
šak jasné, 90% je odpad, ale niektoré pobavia aspoň teda keď ich vidím prvýkrát
ten môj
» memekomixy.cz/img/upload/2909...
» memekomixy.cz/img/upload/2208...
» memekomixy.cz/img/upload/1908...
» memekomixy.cz/img/upload/1308...
A mnoho ďaľších
» 9gag.com/gag/6279605...
býva to realistické, viem sa v tom nájsť, to uznávam, ale že by som sa na tom bavila...a ak na nejakom hej, nebol dosť dobrý na to, aby som si ho zapamätala.
ja ti len rozširujem obzory teraz, nemáš za čo
to máš pravdu, naozaj nemám za čo.
z tohto som sa včera večer v posteli udrbávala asi 10 minút a zobudila som aj kamošku aby som jej to mohla ukázať aby sme sa z toho mohli udrbávať ďalších 10 minút
» memekomixy.cz/img/upload/1612...
» memekomixy.cz/img/upload/0807...