Raz sme mali prax ako elektrotechnici v strojárskej firme...bola kríza,nemali moc roboty a nás hodili do nepoužívanej budovy,aby sme ju vypratali...no 10ti chalani v prázdnej budove,dokážete si predstaviť ten bordel...rozbíjali sme tam staré veci a tak,bordelu plno,vyhadzovali sme to a potom sme tam blbli...ja som sa vozil na paleťáku po celej budove a nadával na tú firmu,kde sme mali prax...bolo to počuť všade,ako som tam na to nadával a potom som s tým paleťákom prišiel k schodisku a všimol si,že tam stoja chalani na ňom a bez slova sa dívajú do blba a výraz asi taký,ako keby ich niekto nachytal pri krádeži...ja som sa na nich díval a začal im nadávať,že čo tam stoja ako debili,že tu treba ešte veľa vecí porozbíjať...ale čo som si už nevšimol bol riaditeľ tej firmy,ktorý stál nad nimi Ďalšie asi 3 dni sme robili v hale a čistili také kovové kraviny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme