Poetickú otázka v preklade znamená, aký je váš najobľúbenejší nápoj, na ktorý nedáte dopustiť, bez ktorého si neviete predstaviť svoj život a o ktorom si myslíte, že jeho existencia je minimálne malý zázrak
Voda, ale to je basic. Ak mieniš niečo viac. Tak potom skutočne kvalitné vína. To je nektár bohov, tá rôznorodosť chutí, farieb, vôní, odrôd a vplyvu na psyché. :3
(ešte vsuvka - samozrejme, časť "bez ktorého si neviete predstaviť svoj život" som nemyslel doslova, čím ale nechcem povedať, že čistá voda nie je najlepší nápoj, ja len tak...)
- voda, ale mne máloktorá chutí, v tomto som prieberčivá (najlepšia od prameňa, taká človeku vyslovene chutí, nie je to o uhasení smädu )
- čaj, ten japonský, zeleno-ryžový, ktorý mi Zajo nechce robiť
- čaj, improvizovaný, keď nevieš, čo od jeho chuti očakávať a aha ho
- kaktusová voda (aloe), ktorú si kupujeme s frajerom, v horúčavách nič neosvieži lepšie
- Urpiner 16ka pomlčím, @sumivybanan vie prečo
(dobre urobená a dobrá) káva, (dobre urobené originál) mojito, a mixy ovocných štiav. ešte mám rada v istých momentoch aj chuť zázvorového tonicu.
z alkoholu asi dobré víno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a @1
- voda, ale mne máloktorá chutí, v tomto som prieberčivá (najlepšia od prameňa, taká človeku vyslovene chutí, nie je to o uhasení smädu )
- čaj, ten japonský, zeleno-ryžový, ktorý mi Zajo nechce robiť
- čaj, improvizovaný, keď nevieš, čo od jeho chuti očakávať a aha ho
- kaktusová voda (aloe), ktorú si kupujeme s frajerom, v horúčavách nič neosvieži lepšie
- Urpiner 16ka pomlčím, @sumivybanan vie prečo
aaaaa...keď už niečo také "iné" chceš, tak Chianti - červené, toskánske, voňajúce po bobulovom ovocí
A z toho menej "bežného" Pálava (najlepšie víno ) a Mojito
» www.bettynewmantrendspotting.com/.a/6a00df352089...
PIVO
z alkoholu asi dobré víno
take fajne vychladene,a musi tam byt hrozne vela kakaoveho prasku
» www.energiabhip.sk/n/red-pre-muzov...
Je ze neho fajn nalada, taky dobry pocit a energia. A chuti mi
@darkestangel ten improvizovaný čaj znie zaujímavo
@miraculeux to je nejaká značka vína? ja sa do toho nevyznám, keďže víno nepijem
@lukaso121 destilovaná?
inak ma prekvapuje, že je tu tak malý výskyt kávy vo vašich odpovediach, hlavne keď je to s čajom a pivom najkonzumovanejší nápoj na svete
pomarančový džús (z pomarančov, nie relax a podobné žbrndy)
club maté