@thankyou ani by som nepovedal. Nízkoobjemové motory idu napriklad do vyšších otáčok ale vyssiu spotrebu prilis nemaju. V kazdom pripade auto so výkonom 150kw nebude mat nikdy spotrebu ako auto s 50kw. Pre cloveka co nevozí v aute celu rodinu nevidim zmysel aby kupoval auto s neviem ako výkonným motorom. Niekto si jednoducho nepotrebuje honit ego
@semhamforas tie nízkoobjemové motory s turbom do kosačky žerú tak isto jak každé iné, len ich môžeš skôr priniesť na šrotovisko. A hej zaplatíš poistku o 30 eur menej....
@thankyou keby mali taku istu spotrebu tak by nemali nižišie emisie a EU by netlacila na zavádzanie týchto motorov.
A to s tou rodinou bol len príklad ale asi kazdemu logika káže, ze vyšší výkon ne treba hlavne tomu kto vozí väčšiu váhu (ci uz kvoli váhe auta alebo nákladu ) zakony fyziky chlape
@semhamforas zlatko... sklapni.
Kebyže sa predvádzam a túrujem pod bytovkou, alebo frajerujem koho by som dala dole na šprinte, môžeš mať takéto poznámky o práčkach a priznávaní sa. Chalan sa pýtal neviem či pre štatistiku alebo čo nie pre to že kto si z Birdzu myslí že má najsilnejšiu raketu.
Neviem čo máš za auto, aj keby si mal nejaký muscle car, RS6 s 4.0 TFSi, alebo nejaký beštiálny Raptor Hemi... Neverím že máš väčší motor a výkon ako sebavedomie a povýšeneckosť
@semhamforas celkom ťa uznávam za logiku čo si tu teraz dal nabudúce keď budeš reagovať na nejaké podobné auto témy, tagni ma prosím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a naftovy
0 a 0
@thankyou a naco ti je vysoký výkon? Aby si zbytocne platil palivo a machroval pred babenkami?
2.8 , 147kw?
ja nevjem uš
A to s tou rodinou bol len príklad ale asi kazdemu logika káže, ze vyšší výkon ne treba hlavne tomu kto vozí väčšiu váhu (ci uz kvoli váhe auta alebo nákladu ) zakony fyziky chlape
Kebyže sa predvádzam a túrujem pod bytovkou, alebo frajerujem koho by som dala dole na šprinte, môžeš mať takéto poznámky o práčkach a priznávaní sa. Chalan sa pýtal neviem či pre štatistiku alebo čo nie pre to že kto si z Birdzu myslí že má najsilnejšiu raketu.
Neviem čo máš za auto, aj keby si mal nejaký muscle car, RS6 s 4.0 TFSi, alebo nejaký beštiálny Raptor Hemi... Neverím že máš väčší motor a výkon ako sebavedomie a povýšeneckosť
@semhamforas celkom ťa uznávam za logiku čo si tu teraz dal nabudúce keď budeš reagovať na nejaké podobné auto témy, tagni ma prosím
@thankyou prvá polovica @19 patrí tebe